VUOSI 2017

31.12.2017

Kollaasi 2017 osa 1

Tämä vuosi kulminoituu mielessäni kahteen reissuun (Amsterdamiin ja Garmisch-Partenkircheniin), työntekoon, opiskeluun ja moniin ihaniin hetkiin ystävien ja perheen kanssa. Haasteita on ollut, ja vuosi jää mieleen oppimisen vuotena.

KEVÄT

Keväällä ulkoilin paljon. Alkuvuodesta kävelimme ihanan pakkasilman siivittämänä siskon kanssa Ruissalossa. Suoritin kirurgian amanuensuurin. Päivitin blogini ulkoasun. Osallistuin lääkiksen speksin puvustus- ja maskeeraustiimiin ja pääsin verhon taakse muutamaan näytökseenkin. Soitin yliopiston orkesterissa. Pääsiäisen aikaan patikoin Raisiossa ystävieni kanssa. Pääsin mukaan Varpublogien yhteisöön. Loppukeväästä juhlin proffiksilla ja keskityin kolmeen lopputenttiin, joiden läpipääsy oli vaatimuksena kesätöihin pääsemiselle. Tekemisestä ei taatusti ollut puutetta!

Kollaasi osa 2

KESÄ

Kesällä olin ensimmäistä kertaa lääkärin sijaisen tehtävissä, joten oppimista ja haasteita kyllä riitti, mutta toisaalta työ oli antoisaa ja mieleistä. Viikonloppuisin ja arki-iltaisin viiletin menemään minkä kerkesin - halusinhan nauttia ihanasta kesästä. Piknik-reissuja, kahviloita, saaristokierrosta, Ruissia, kesäistä Turkua - vähän kaikenlaista mahtui mukaan. Parasta oli syödä aamiaista omalla parvikkeella musiikkia kuunnellen. 

Kollaasi 2017 osa 4

SYKSY

Syksy alkoi rentoutuneissa merkeissä gynekologian kurssilla. Illat pimenivät hyvää vauhtia, ja minä sytyttelin kynttilöitä samaa tahtia. Löysin vanhan puisen senkin, josta olin jo pidempään haaveillut. Otin ensimmäistä kertaa hääkuvia. Oli Helsinkipäivää, yökyläilyjä, koirasta haaveilua ja kauniita auringonlaskuja. Oli myös neurologian amanuensuuri ja yksi viikko lääkärin sijaisena. Soitin edelleen orkesterissa, mutta uutena harrastuksena aloitin joogan. Luin paljon kirjoja. Avustin lapsen syntymisessä. Värjäsin ensimmäistä kertaa hiukseni vaaleampaan sävyyn. Virittäydyin huolella joulutunnelmaan. 

Nyt jälkeenpäin tuntuu siltä, että yhteen vuoteen tosiaan mahtui kaikenlaista. Ja että jokaisessa ajanjaksossa on se oma jälkikäteen havaittava tunnelmansa, joka arkistoituu mielen syvyyksiin. Olen kiitollinen tästä vuodesta. 

Kollaasi 2017 osa 3

Onnellista uutta vuotta teille kaikille ❤︎

2 kommenttia

Copyright © BLUE ZONE
Design by Fearne