Spontaanilla piknikillä

29.7.2017

IMG_7734

IMG_7724

IMG_7713

IMG_7721

IMG_7720

IMG_7722

IMG_7743

IMG_7742

IMG_7736

Nämä on niitä muistoja, jotka sitten talven pimeydessä ja kylmyydessä lämmittävät.

Tietyllä tapaa odotan jo syksyn kirpsakkaa ja raikasta ilmaa, pimeneviä ilmoja ja kotisohvalla kynttilänvalossa vietettyjä iltoja, sillä onhan niissäkin oma tunnelmansa. Sitten tietyllä tapaa en millään haluaisi luopua tästä kesän lämmöstä, auringosta ja spontaaneista piknikeistä. Tässä vaiheessa vuotta minulle iskee aina sellainen ristiriitainen olo; odotan syksyn uusia seikkailuita, mutta ajattelen jo valmiiksi kaiholla kaikkea sitä, mitä lyhyen kesän aikana olen päässyt kokemaan.

Ennen kaikkea, olen jotenkin niin kiitollinen kaikesta, mitä kesä on tuonut tullessaan. Luonnon vihreydestä, tuoksuista, lämmöstä ja ihmisten onnellisista hymyistä kaduilla. Tämän postauksen kuvia katsellessani olen erityisen onnellinen siskosta, joka aamulla silmät säihkyen ilmoittaa, että on keksinyt meille mahtavan piknikpaikan. Eikä hän luovu ideastaan, vaan kannustaa minuakin tarttumaan hetkestä ja suuntaamaan meren rannalle, ottamaan kaiken irti maailman kauneudesta.

Ihailen todella sellaisia ihmisiä, jotka nauttivat elämästä, ja myös arvostavat sitä.

2 kommenttia

  1. Aivan ihania kuvia, ja tuollaiset ex tempore -piknikit (ja muut ex tempore -jutut) ovat usein niitä onnistuneimpia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja toivon mukavia loppukesän ex tempore hetkiä myös sulle! :)

      Poista

Copyright © BLUE ZONE
Design by Fearne