Parasta viime aikoina

22.7.2017

IMG_7561

IMG_7575

Uusi bluetooth-kaiuttimeni, jonka kautta musiikki kuulostaa about sata kertaa paremmalta kuin läppärini kautta. Ehdottomasti yksi viime aikojen parhaista hankinnoista. Spotifyn 'Peaceful Guitar' soittolista soi nytkin lauantaiaamun tunnelman nostattajana. Minä ja tunnelmamusiikki ❤︎❤︎

Uudet parvekekalusteet, joissa on tullut istuttua jo monet kesäaamut ja -illat. Joko hellevaatteissa tai villasukat ja toppatakki päällä - onkos sillä niin väliä. Tietyllä tapaa odotan jo elokuun pimeneviä iltoja, jolloin voisin parkeerata parvelle ja bongailla tähdenlentoja säiden salliessa.

Mielekäs työ, joka on tarjonnut haasteita isolla kädellä, mutta jonka ansiosta olen saanut lisää itseluottamusta sekä uusia taitoja ja kokemuksia. Työni on myös opettanut hetkessä elämisestä, elämästä ja kuolemasta. Toisaalta odotan jo koulun alkua ja pian alkavaa kesälomaa, tämähän on vain pintaraapaisu työelämästä.

Kaikki ne hetket, joissa olen ollut sataprosenttisesti läsnä. Kaikki ne ihanat arkiset asiat, jotka saavat huokaamaan onnesta.

Ihanaa heinäkuista viikonloppua ❤︎

IMG_7536

IMG_7526Lähetä kommentti

Copyright © BLUE ZONE
Design by Fearne