NELOSEN KEVÄT

25.5.2017

IMG_8704

Nelosen kevät nyt takana päin, yli puolet kahden viikon kesälomasta vielä edessä päin.

Tästä vähän etukäteen peloteltiin, ja jotenkin se sellainen kollektiivinen stressi iski lopulta itsellekin.

Osata nyt psykiatriaa, neurologiaa ja korva-, nenä- ja kurkkutauteja (KNK) niin hyvin, että varmasti pääsisi ensimmäisiin oikeisiin kesätöihin. Koskaan ei kyllä ole tuntunut yhtä kuumottavalta lukea tentteihin. Olisipa ironista reputtaa ensimmäistä kertaa ikinä juuri nyt?

Noh, tenteistä viis, koska oikeasti tää kevät on ollut koulun suhteen todella antoisa. Ollaan päästy tutkimaan monia potilaita ja opettelemaan uusia tutkimustekniikoita. Käytännön kautta asioista saa aina ihan erilaisen otteen, ja tänä keväänä olen kohdannut monia innostavia opettajia, joiden kautta into opeteltavia asioita kohtaan on vain kasvanut.

Olen kuullut, että vitosvuosi olisi vieläkin mielenkiintoisempi. Ja ehkä hieman stressittömämpi. Toki asiat ovat aina juuri sellaisia, millaisia niistä itselleen tekee. Tässä on varmasti aina hieman kehittymisen varaa.

Tänään kuitenkin pakkaan laukut ja yöllä suunnataan siskon kanssa lentokentälle ja sieltä Amsterdamiin! Palaillaan seuraavan kerran siis matkakuulumisten kera ❤︎

IMG_8706

Lähetä kommentti

Copyright © BLUE ZONE
Design by Fearne