Varpublogit

5.4.2017

IMG_8272

Uudet keväiset tuulet puhaltavat. 3.4. nimittäin aukesi uusi Varsinais-Suomen bloggaajia yhdistävä blogisivusto, Varpublogit, jonka osasena minäkin olen. Sivuston alta löytää lisäkseni kymmenen muuta Turun seudulla toimivaa bloggaajaa, ja sivuston ideana onkin tarjota lukijoille hieman kootummin paikallista sisältöä. Lisäksi sivusto tarjoaa omaa sisältöä koskien Turkua ja sen lähialueita - menovinkkejä, tapahtumia, nähtävyyksiä.

Itsehän en ole syntyperäinen Turkulainen, mutta olen todennut, että täällä on hyvä olla. Ajatus paikallisesta blogiyhteisöstä kuulosti minusta hirveän mukavalta - tunnen nimittäin ihan hirveän vähän turkulaisia bloggaajia, ja aina välillä on fiilistä hypätä johonkin aivan uuteen ja tuntemattomaan! Blogini säilyy samanlaisena kuin se on ollutkin: valokuvauspainotteisena ja lifestyle-pohjaisena. Kaikki sivuston bloggaajat kirjoittavat blogejaan edelleen täysin itsenäisesti, eikä sivusto sido meitä mihinkään.  Olette kuitenkin saattaneet huomata pienen eron entiseen: nimittäin blogini ulkoasun alaosaan ilmestyneen uuden bannerin, josta pääsee käsiksi Varpublogien uusimpiin postauksiin.    

En tiedä, enkä osaa arvata mitä tästä blogiyhteisöstä kehkeytyy, mutta olen innolla mukana, koska Turku, kevät, valokuvausinnostus ja uudet tuulet <3

Tässä vielä linkki Varpublogien sivustolle. (+sivuston Instaan ja Facebook-sivulle)IMG_8277

Lähetä kommentti

Copyright © BLUE ZONE
Design by Fearne