Välillä on hyvä pysähtyä

5.7.2016

IMG_3348

Tänään tein jotain, mitä en yleensä tee. Töistä lähdettyäni istahdin puiston penkille, otin kirjan eteeni ja aloin lukemaan. Välillä aurinko paistoi niin kuumasti, että farkkutakissa meinasi tulla lämmin, välillä taas sinnikkäät pilvet ja tuuli viilensivät niin, että oli kiskottava päälle kevyt neulekin. Välillä kuuntelin, kun lapset leikkivät etäällä ja välillä katselin, kun ohi käveli perheitä koirineen.

Ajattelin, että mikäs minulla oli siinä istuessa. Kaikki oli oikeastaan aika jees.

Monesti olin jo tänä kesänä ehtinyt ajaa pyörällä tuon puiston ohi ja miettiä, että olisipa kiva pysähtyä hetkeksi ja jäädä istuskelemaan. Kertaakaan en kuitenkaan sitä ollut aikaisemmin tehnyt, jatkanut matkaa vain.

Välillä on hyvä pysähtyä.

IMG_3467

IMG_3474

IMG_3469

Ja tästä päästäänkin siihen, että tajusin tänään myös sen, että kunnianhimoinen suunnitelmani käydä lomakuvat järjestelmällisesti järjestyksessä läpi ei taidakaan tällä kertaa onnistua. On siis opittava karsimaan ja poimimaan joukosta ne oikeasti hyvät kuvat.

Ja ymmärtää, että kivahan se on, että tässä on projektia vaikka koko loppuvuodeksi. Jotenka Jose pliis tajua, jotkut projektit ottavat hieman enemmän aikaa.

Kärsivällisyyden harjoittaminen tuskin koskaan on pahitteeksi? Rauhallista iltaa itse kullekin <3

IMG_3446

IMG_3371

2 kommenttia

  1. Hei hienoa, mitä luit? :D (Ja kauniita kuvia!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lucy Dillonin 'A Hundred pieces of me', oli hyvä :) ja kiitos :-D

      Poista

Copyright © BLUE ZONE
Design by Fearne