Lomalta palaamisen kauneus

2.7.2016

IMG_2698

Jep, lomalta on palattu ja uudessa kesätyöpaikassa aloitettu.

Arki on siis lähtenyt niin sanotusti rullaamaan.

Mikään ei kuitenkaan ole enää ennallaan. Kotimme valkoisilla seinillä roikkuu mustavalkoinen taulu männynkävystä, olen kuunnellut elämäni ensimmäisen kerran Olavi Uusivirran levyä muokkaillessani kuvia (joita taisi kertyä reilu 2000 kappaletta videoklippeineen), keittiön pöydällä uudenkarhea espressopaketti odottaa avaamistaan, ja eilen sain kuulla ihania uutisia siskoni saamasta opiskelupaikasta. Mikään ei ehdottomasti ole enää ennallaan.

Matkalta mukaan tarttui pehmeä cappuccinon maku, lämpö ja aurinko iholla, uusia ideoita ja inspiraatiota, riittävästi naurua tasapainottamaan elämän ajoittaista synkkyyttä ja no, arvostusta omaa kotia ja elämää kohtaan.

IMG_2651

IMG_2622

IMG_2608

IMG_2592

Jep, loma oli mahtava, mutta niin oli myös kotiin palaaminen.

Oma sänky, suihku, kotitekoinen ruoka, viileähkö ilma, kädet, joista pitää kiinni. Janoan usein uusia maisemia, turkoosin meren tuoksua ja uusia seikkailuita - haluan nähdä maailmaa. Kuitenkin, olen kiitollinen myös siitä, mitä minulla on nyt. Just nyt. Olen kiitollinen siitä, missä olen juuri nyt, ja tällä kertaa näin elämäni paljon selvemmin kävellessäni Rooman kuumuudessa, katsellessani Venetsian kanaaleita, ihastellessani Firenzen auringonlaskua ja kuunnellessani aaltojen huminaa Manarolassa.

Näin kaiken paljon selvemmin. Yhtä aikaa loma antoi aikaa rentoutua, ajatella, pitää hauskaa, nähdä paikkoja, nauttia hetkestä ja rakkaasta seurasta kuin tajuta, että elämä on aivan yhtä jännittävää ja kaunista, oli missä oli.

IMG_2524

IMG_2743

IMG_3103

IMG_2669

En usko, että intohimo matkailua kohtaan on sammumaan päin, mutta sen voin sanoa, että tällä hetkellä olen ihan superonnellinen täällä Suomen kamaralla.

Edessä on heinäkuu, töitä ja vapaa-aikaa. Reissun muistoihin tulen kuitenkin palaamaan vielä aika monen postauksen voimin, sillä kuten aiemmin mainitsin, niitä kuviahan riittää. En tiedä kuinka moni teistä on käynyt Roomassa, Firenzessä, Venetsiassa tai Cinque Terressä, mutta ovathan ne kaiken kaikkiaan aika ihania ja käymisen arvoisia paikkoja!

Palaillaan <3

IMG_2538-2

Lähetä kommentti

Copyright © BLUE ZONE
Design by Fearne