Myrskyä etsimässä

13.6.2016

IMG_2345

Me - tai ainakin toinen meistä - odotti jotain vähän graavimpaa: vähintään kaatuvia puita ja kaatosadetta - toisin sanoen kunnon myrskyä.

Kun saavuimme Ruissaloon, huomasimme, että kyllähän siellä aika kovaa tuuli, mutta kaikesta huolimatta sää oli melko kaunis: raikas ja aurinkoinen. Ja hyvinhän sitä kaksilla housuilla ja muutamalla pitkähihaisella ja tuulenpitävällä takilla tarkeni.

Kesätunnelmaa siis anyways.

IMG_2349

IMG_2351

IMG_2374

Nyt kun kesälomani on alkanut, toivoisin kuitenkin ehkä ihan hieman lämpimämpiä kelejä.

T-paita kelejä meinaan, olisiko mahdollista?

Ehkäpä toiveeni toteutetaan, sillä muutaman päivän päästä olisi lähtö Italian mantereelle. Haaveena olisi viettää päivät ja yöt kesävaatteissa, kirmailla auringonvalossa ja nauttia lämpöisestä tuulenvireestä. Kertaakaan ulkomaille suunnatessani ilmat eivät ole pettäneet, joten täytyy nyt kyllä pitää sormet ristissä.

Onhan tämä kylmyys jäytänyt luita ja ytimiä ainakin muutaman kuukauden liikaa.

IMG_2386

IMG_2417

IMG_2447

No, myrskyn ja lämmön puutteesta huolimatta Suomen luonto on kyllä kesäisin aina aivan yhtä kaunis.

Vaikkei meren tuoksu Ruissalon rannoilla ole ehkä aivan yhtä huumaavaa kuin Välimeren rannalla, eikä vesikään aivan yhtä turkoosia ja kirkasta, niin vesi on kuitenkin aina vettä, ja liplattaa yhtä rauhoittavasti oli missä tahansa.

Eiköhän siis oteta kaikki irti näistä Suomen kesän yllätyksellisistä säistä, vihreydestä, loputtomasta valosta ja upeista auringonlaskuista.

Kesäistä alkanutta viikkoa hei!

IMG_2455

IMG_2461

IMG_2481

IMG_2476

Lähetä kommentti

Copyright © BLUE ZONE
Design by Fearne