23 vuotta takana päin

1.6.2016

IMG_2087

IMG_2092

IMG_2105

Herään aamulla astioiden kilistelyyn. Joku valmistaa aamiaista keittiössä. Jään vielä makaamaan pimeään huoneeseen, venyttelen. On aamu, ja olen aivan tokkurainen.

Aamupala on taivaallista. Istun keittiön pöydän ääressä ja juon rauhassa uutta kahvia, joka eilen kaupasta ostettiin. Sekin on taivaallista. Haluan vain istua ja syödä, nautiskella rauhaisasta olosta maailman tappiin saakka. Pöytään tuodun kukan väri hivelee silmääni. Arvostan kaunista asetelmaa.

Astun ovesta sisään ja haistan herkullisen tuoksun. En voisi koskaan kyllästyä pizzaan ja olen ikionnellinen kun saan palasen eteeni. Onpa ihanaa kun olette (melkein kaikki) täällä. Kaupoissakin on kivaa kierrellä. Ai että, italialainen jäätelö on parhautta!

IMG_2192

IMG_2217

IMG_2130

Hymyilen kun ajamme kohti piknik-kohdetta. Tänne olen jo pitkään halunnut uudestaan. Istahdan lämpimähkölle kalliolle ja hengitän syvään. Aallokon ääni on rauhoittava.

Kahvi ja eväät maistuvat istuskellessa ja maisemia katsellessa. Ei tarvitse kuin istua ja olla, tällaiset hengähdystauot tulevat tarpeeseen. Tai sanotaanko, ettei niitä yleensä ehdi liikaakaan olemaan.

Pikku hiljaa taivas selkenee ja aurinko alkaa laskemaan. Taas yksi kaunis auringonlasku, niihin en koskaan kyllästy. Otan kädestäsi kiinni, on aika lähteä kotiin.

IMG_2182

IMG_2212

Lähetä kommentti

Copyright © BLUE ZONE
Design by Fearne