Esimakua Sveitsistä

9.4.2016

IMG_0665

Saavuin Sveitsistä viime sunnuntaina, vietin ma-to uudelleen Porissa. Eilen meillä oli tentti.

Nyt alkaa kuitenkin olla aikaa myös blogin päivittämiselle. Matkan päältä otetut kuvat ja videot on kertaalleen katseltu ja yli neljän tuhannen metrin korkeudessa häämöttävät huiput ovat enää muisto vaan.

Reissailu antoi jälleen kerran enemmän kuin olisin uskonutkaan. Olen itselleni ikuisesti kiitollinen siitä, että lähdin.

Sveitsi oli minulle lumihuippuisia vuoria, kirkkaan turkooseja järviä, patikointia lumessa, junamatkoja, uskomattomia maisemia, aurinkoa, pilviä, piknikkejä kevätsäässä, uusia kaupunkeja, uusia ihania ihmisiä, uusia seikkailuja. Se oli kaikkea sitä mitä olin uskaltanut haaveilla ja vielä enemmän. Tulen varmasti vielä joskus palaamaan.

Viikon aikana tuli siis nähtyä ja koettua.

IMG_0662

IMG_0622

IMG_0748

IMG_9574

IMG_0512

IMG_0431

IMG_0407

IMG_9829

IMG_9437

IMG_9963

Nyt lähden töihin, mutta tulen kyllä pian palaamaan näihin maisemiin ja tunnelmiin, sillä kuvia, juttuja ja reissuvinkkejä on muutama varastossa... On jopa hieman vaikea päättää, miten jaottelisin postaukset tästä reissusta. Kaupunki erikseen, päivä erikseen vaiko kuvia sieltä täältä? Onko siellä Sveitsistä kiinnostuneita? Minkätyyppiset matkapostaukset kiinnostaisi teitä lukijoita?

Ihanaa viikonloppua sinne ruudun toiselle puolelle ♥

6 kommenttia

Copyright © BLUE ZONE
Design by Fearne