Brienz

29.4.2016

IMG_9958

Saanko vaan antaa kuvien puhua puolestaan?

Poikkesin tähän paikkaan paluumatkallani Luzernesta kohti Spieziä. Paino sanalla poikkesin, nimittäin hyppäsin seuraavaan ohi ajavaan junaan tasan tunti saapumisestani. Siinä sai kuulkaa kamera laulaa aika ahkerasti, koska olisin halunnut ikuistaa jokaisen paikassa viettämäni hetken.

Niin ne vaan toiset paikat kolahtaa toisia paremmin.

IMG_9967

IMG_9941

IMG_9974

Itse jostain syystä fiilistelen kaikkein eniten rauhaisia paikkoja luonnon ääressä.

Kun hyppäsin junasta, kylä vaikutti suunnilleen autiolta. Kauniit puutalot seisoivat omassa hiljaisuudessaan, muutama ihminen istuskeli rannassa. Aurinko paistoi vihdoin ja viimein ja vesi oli jälleen kerran turkoosimpaa kuin olin osannut kuvitellakaan.

Minulla oli lämmin ja elämä hymyili.  

IMG_9973

IMG_9961

IMG_9942

Tässä oli ehdottomasti paikka, jonne voisin palata vielä uudelleen.

Asua noissa suloisissa mökeissä, syödä hyvää ruokaa ja istuskella rannalla katsellen maisemia ja nautiskella elämästä. Että jossain voikaan olla näin kaunista. Ja niin hiljaista.

Ja vesi niin kirkasta?!

IMG_0034

IMG_0024

IMG_9949

Niin. Että kyllä tämä tunti oli ehdottomasti yksi reissun parhaimpia.

Ja näiden kuvien avulla voin taas kokea uudelleen sen hurmaantuneen tunteen, jota tiettyyn paikkaan tai maisemaan rakastuminen saakaan aikaan. Ihan parasta ♥

Mua kiinnostaisi tosi paljon kuulla millaisia lempparipaikkoja teillä lukijoilla on ja mistä päin maailmaa ne löytyy! :-)

IMG_9956

2 kommenttia

  1. Vau, ihan tajuttoman kaunista!! <3 Tulee mieleen mun helmikuinen Norjan reissu, jossa näin mun lemppareimman luontonäyn! Se oli Vikersundissa, jossa oli kans järvi ja vastarannalla kohosi mäki. Rannassa oli paljon joutsenia ja hetki oli täydellinen :) Vesi ei vaan ollut noin turkoosia eikä takana kohonnut noin korkeat vuoret :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, voin kuvitella että on ollut hieno paikka ja hetki ♥ Haluun kyllä joskus käydä itsekin Norjassa!

      Poista

Copyright © BLUE ZONE
Design by Fearne