Nizza memories

14.3.2016

IMG_3880

IMG_3859

IMG_3851

IMG_3223

IMG_3285

IMG_3568

IMG_3580

IMG_3581

IMG_3586

IMG_3636

IMG_3667

IMG_3741

IMG_3750

IMG_3849

IMG_3857

IMG_3927

IMG_3908

IMG_4039

IMG_4246

Sopeutumisvaikeuksia terassilla, joka kuhisi muurahaisia. Vimmattua harjaamista, jotta aamukahvin sai juotua nautiskellen merinäköalasta. No, siihenkin tottui.

Lämmöstä nauttimista ilman ihon palamista, kerrankin.

Niin paljon kävelemistä, että illalla sandaalien jalasta ottaminen ja paljain jaloin kävely tuotti suunnatonta tuskaa. Onneksi oli toisetkin kengät mukana!

Lukuisia julmetusti kutisevia hyttysenpistoja pitkin jalkoja, mutta lomalla nekin on ihan okei.

Auringonlaskuja päivä toisensa jälkeen.

Ihania muistoja kuvat ja pää täynnä, tästä on hyvä aloittaa uusi viikko ♥


4 kommenttia

 1. Hei mun on aivan pakko todeta, että oon täysin rakastunut sun blogiin! Löysin tän pari tuntia sitten, kun tutkin googlesta mitä juurikin Turun lääkiksessä ekaa vuotta opiskeleva kaverini tarkoitti lyhenteellä lbm. Nyt sitten lukaisin vähintään kaikki lääkikseen liittyvät postaukset tuolta ihan vuodelta 2013 saakka ja voi että! En voi vain kuin ihmetellä miksi tällä blogilla ei ole enempää lukijoita.

  Yksi syy blogisi ihanuudelle on se, että aion itsekin kouluttautua joskus lääkäriksi. Tarkoituksena olisi hakea nyt melkein tasan kahden kuukauden päästä (!!!) sinne Turkuun (täältä neljän tunnin ajomatkan päästä) ja paniikki sen kuin kasvaa. Tiedän kuitenkin omaavani ihan hyvät mahdollisuudet päästä sisään, kunhan vain teen paljon töitä. Valmennuskurssillakin olen ja viimeiset kuukaudet olen lukenut ja laskenut kohtalaisen ahkerasti. Tahti sen kuin kiristyy.

  Motivaatio on vain ollut hieman hukassa. Tekisi niin mieli tehdä aivan jotain muuta kuin takoa fysiikan kaavoja päähän ja kasvattaa laskurutiinia (bilsasta ja kemiasta kyllä jopa tykkään!), ja välillä itkettää, kun päivän aikana ei ole saanut oikein mitään aikaiseksi. Ja kello tikittää.
  Nyt kuitenkin luettuani blogiasi motivaationi nousi ihan huippulukemiin! Haluan niin kovasti päästä oppimaan juuri sitä mitä sinä siellä juuri opiskelet. En pysty sanoin kuvaamaan kuinka paljon sitä haluan, mutta uskon että ymmärrät :D iso kiitos siis tästä motivaatiobuustista!! ♥

  Tuli vähän pitkä viesti, mutta siis ihan tiedoksi vain että täällä on yksi uusi innokas blogisi lukija :D hei vain

  PS. Itsellänikin valokuvaus rakkaana harrastuksena (http://jeminafredriika.blogspot.com) ja sulla on aivan ihania kuvia täällä! Vautsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan itsellesi! ♥

   Kiitos tästä viestistä, ihana kuulla että tää blogi on antanut sulle lisää lukumotivaatiota. Kuvittelen muistavani vielä aika hyvin, miltä lääkikseen hakeminen ja sisäänpääsemisen toivominen tuntuivat. Tärkeintä on just vaan pitää se päämäärä kirkkaana mielessä ja päästä yli kaikista matkan varrella tulevista turhautumisen ja motivaationlaskun hetkistä, koska kyllähän niitä vähän pakosti tulee <:). Kevään tullessa ei malttaisi vaan istua lukemassa, mut se kyllä palkitsee!

   Sulla on varmasti hyvät mahikset päästä sisään, koska pääsykokeessa onnistuminen on useimmiten vaan kovan työn tulosta. Toivotan sulle tosi paljon onnea ja tsemppiä - toivottavasti törmätään ensi vuonna Medisiinalla! :D

   Poista
  2. Mä oon kanssa ihan samaa mieltä, ei voi ymmärtää miksei tällä ihanalla blogilla ole enempää lukijoita <3

   Poista

Copyright © BLUE ZONE
Design by Fearne