5 faktaa minusta

6.3.2016

IMG_8916

1. Vuoden alusta ruokavalioni on muuttunut astetta terveellisemmäksi: makeanhimo hiipunut ja keho suorastaan tuntuu hamuavan ravitsevia ja kotitekoisia ruokia. Olen myös innostunut koittamaan aika montaa ruoka-ainetta, joita ei ole ennen tässä taloudessa nähty. Jostain syystä kehoni kuitenkin yllättävän usein himoitsee myös viereisen kebabbilan kana-ananas-aurajuusto-pizzaa, vaikkei olotila sen syömisen jälkeen koskaan ole kovin hehkeä. No, paheita on oltava?    

IMG_8866

2. Rakastan matkustelua ja sitä tunnetta, kun saavun lentokentälle ja kaikki jännittävät seikkailut ovat vielä edessä päin. Vaikka aikaiset aamulentojen herätykset saavat nykyään lähinnä irvistämään, Helsingin lentokentässä vaan on se oma matkallelähtötunnelmansa joka ainut kerta. En ole myöskään vielä koskaan matkustanut yksin, mutta nyt on sekin tuleva muuttumaan tämän kuukauden lopussa, kun lennän Sveitsiin. Lentokentät, here I come ♥ 

IMG_8888

3. Olen taas innostunut lukemisesta. Kevyitä rakkausromaaneita (kuten Jojo Moyes - Me Before You) ja elämäntaito-oppaita (kuten Kon Mari - Siivouksen elämänmullistava taika), näitä nykyään lueskelen useana iltana ennen nukkumaanmenoa. Aiemmin kuvittelin, ettei minulla ole aikaa, mutta sitten tulin toiseen tulokseen ja loin sitä itselleni. Kannattaa koittaa. 

IMG_8892

4. Tykkään listojen tekemisestä ja siitä, että asiat on mahdollisimman nopeasti hoidettu pois alta. Nyt kipeänä ollessa olenkin saanut mukavasti tällaisia tietokoneella hoidettavia pakollisia asioita tehdyksi ja mieli on ihanan kepeä. Seuraavaksi pitäisi vissiin tehdä listaa sitä Sveitsin matkaa varten koska - ööö - olen siellä jo kolmen viikon päästä, hui...! 

IMG_8919

5. Pidän upeista maisemista, hienoista valokuvista, mieltä koskettavista ja ajatuksia herättävistä teksteistä, siististä kodista, uusista haasteista, omasta rauhasta, rakkaiden seurasta, ulkoilusta, hyvästä ruuasta, meren äärellä oleskelusta, lämpöisistä ja aurinkoista päivistä, aamukahvista. ♥

Noh, siinä tuli ehkä muutama asia enemmän kuin oli tarkoitus, mutta menköön,  

IMG_8853

Ihanaa sunnuntaita kaikille ♥

Lähetä kommentti

Copyright © BLUE ZONE
Design by Fearne