Lopputalven vitsaus

7.2.2016

IMG_8207

IMG_8490

Yleensä sen tietää jo aamulla kun herää.

Olo on hieman tavallista heikompi, kurkku karheampi. Kaulan imusolmukkeet ovat suurentuneet. Sitä vastaan yrittää taistella, mutta iltaa vasten kaikki on yhä selkeämpää. Moikka vaan flunssa (though I didn't quite miss you).

No mutta tänään on taisteltu: juotu vihersmoothieta ja inkiväärillä terästettyä teetä, vedetty C- ja D-vitamiinia, maattu lämpöviltin hoivassa, herkuteltu nutellalla ja luettu jopa tenttiin. Eikös näillä sen uhkaavan flunssan tulisi nujertua? Ainakin voin vielä pitää peukut pystyssä.

En haluaisi olla taikauskoinen, mutta tauti iski päälle heti kun jätin muutman vihersmoothien pois päiväjärjestyksestä. Sattumaako, haha?? :D

On se lopputalvi vaan rankkaa aikaa näiden virusten kanssa.

IMG_8503

IMG_8185

4 kommenttia

 1. Oi onneksi löysin sun blogin Katarinan kommenteista! Olen nimittäin itse hakemassa lääkikseen ja juurikin Turkuun, joten sun kuulumisia sieltä on ihan huippua päästä seurailemaan! :)

  http://rosalias-inspirations.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että mun lääkishöpinöistä on iloa! :-D Seurailin kyllä itsekin ihan innoissani lääkiksessä opiskelevien blogeja silloin kun olin hakemassa, lukuinspiraation ylläpito on tärkeää :D Tsemppiä pääsykoelukuihin ♥

   Poista
 2. Ynh, täällä niiskuttaa kohtalotoveri. Vois kyllä mun puolesta jättää kokonaan väliin tän flunssa-aaltovuodenajan.. 😡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähetänpä siis oman niiskutukseni lomasta lämpimiä ajatuksia sinne päin, koitetaan parantua! :]

   Poista

Copyright © BLUE ZONE
Design by Fearne