Katse keväässä

12.2.2016

IMG_8591

IMG_8587

IMG_8579

Tänään heräsin lumiseen maisemaan, mutta jollakin tapaa katse on jo keväässä.

♥ En malttaisi millään odottaa, että pääsisin tallustelemaan ulos valkoisilla tennareillani. Sitä, että koivut alkaisivat vihertää ja aurinko lämmittäisi. Kevään tuoksu on jotain aivan ihmeellistä ja huumaavaa.

♥ Välillä täytyy ihan muistuttaa itseään, että olen todella lähdössä Sveitsiin reilun kuukauden päästä. Tarkoituksena olisi nyt kerätä aivan supermahtava musalista Spotifyihin (vinkkejä hyvistä biiseistä ja artisteista otetaan vastaan :-D), jotta saan sitten varmasti fiilistellä sieluni kyyllyydestä. Ei tule varmaan yllätyksenä jos sanon, että haaveenani olisi kokea hieman keväisempiä kelejä tuolla keski-Euroopassa.

♥ Olen myös ihan superinnoissani siitä, että siskoni tulee kevään aikana muuttamaan Turkuun! Wihii!

Mutta toisaalta, vaikka haikalenkin vienosti kevään perään, olen tyytyväinen tähänkin hetkeen. Ulkona sataa lunta, olen läpäissyt vuoden ensimmäisen sisätautitentin ja päässyt viikonlopun viettoon. Flunssa kiusaa vielä, mutta toisaalta saan viettää rauhallisen koti-illan poikaystäväni, hyvän ruuan (aiotaan testata papupastaa!) ja leffan parissa. ♥

Kivaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia

 1. Heippa, ihan pakko kysyä, mistä noi lakanat on? :) Näyttää maailman mukavimmilta!
  Ps. sun kuvat on tosi kauniita, tykkään hirveesti sun kuvaustyylistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo pussilakana ja saman sarjan tyynyliinat on kyllä olleet melkeinpä alkuvuoden paras ostos, ne nimittäin tosiaan on ihan supermukavat! Kyseessä on Casa Stockmannin puuvillatrikoo-lakanat.
   Ja kiitos paljon :-) !

   Poista
 2. Mulla iski eilen kans jo kevätmoodi päälle, kun mietin mitä puen päälle. Haluis jo päästä käyttämään kenkiä, joissa vois nilkka vähän välähtää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, tuntuu että paljaista nilkoista olis jo ikuisuus! :D

   Poista

Copyright © BLUE ZONE
Design by Fearne