Sunday morning

31.1.2016

IMG_8477

IMG_8466

IMG_8472

IMG_8465

IMG_8458

Olipa ihanaa herätä ensimmäistä kertaa kahteen viikkoon ilman herätyskelloa. Avata pimennysverhot ja huomata, kuinka keväinen tunnelma ikkunan kautta välittyy. Sininen taivas ja valo, joka hiljalleen täyttää pimeän huoneen. Juuri tällaista hetkeä olin jo ehtinyt odotellakin.

Aamupäivää, jolloin ehdin istahtaa rauhassa koneelle, juoda aamukahvit ja istuskella sohvalla syöden avokadoleipiä ja muokkaillen kuvia (joita ehdin pitkästä aikaa räpsimään). Tänään haluan myös ehdottomasti käydä ulkoilemassa (pitkästä aikaa!), tehdä hyvää ruokaa (tai katsella kuinka sellaista tehdään) ja käydä salilla ja uimassa. Vapaapäivän kunniaksi olisi myös ihanaa lueskella kirjaa ja katsella sarjoja telkkarista.

Minulla oli tälle päivälle vielä hetki sitten eräs kunnianhimoinen suunnitelmakin: nimittäin syväreiden puurtaminen. Koko päivä pelkkää aikaa, joten miksei? Edes muutaman tunnin ajan. Tässä kohtaa oli pakko vähän ravistella itseään: kyllä se on opiskelijankin pakko välillä saada yksi rehellinen vapaapäivä. Ei koulua, ei töitä, ei opiskeltavia juttuja, eikä varsinkaan stressiä tehtävien ja luettavien asioiden määrästä.

Kyllä tällaisten vapaapäivien voimalla sitten jaksaakin aloittaa uuden viikon. Syvärit saavat nyt odottaa, sillä elämä ei sitä tee.

Nauttiikaahan sunnuntaista ♥

2 kommenttia

Copyright © BLUE ZONE
Design by Fearne