Summer memories

27.1.2016

IMG_4365

Ulkona pimenee vielä vähän liian aikaisin. Siellä on vielä vähän liian kylmää ja loskaistakin.

Mutta kuinka ihanaa nyt onkaan palata muistoissa hetkeksi viime kesän tunnelmiin? Muistan hyvin tämän kuviin tallentuneen illan, kun Villefranche-sur-Merissä asustellessamme olimme lähdössä syömään illallista. Kostean viileä Välimeren iltailma oli laskeutumassa ja taivas hämärtymässä. Jalkani olivat päivän kävelystä ja kuumuudesta johtuen niin turvonneet, että vaivoin sain kengät jalkaani. Kävelimme lähimpään ravintolaan ja istuimme alas. Paikan omistajat jo tunnistivatkin meidät ja tervehtivät tuttavallisesti. Ei siinä paljon muuta miettinyt, söi vaan ja oli. Niin no, välillä ehkä huomasi, että ne kengät tosiaan puristivat, mutta niin... :D. Pienet olivat murheet.

Jotain tuossa Välimeren seudussa ja sen ilmastossa on, mikä vetää meikäläistä puoleensa. Kaipaan niin sitä lämpöä ♥

Tällä hetkellä kesään vaan on aaaaaaika pitkä aika, joten sitä odotellessa päätin turvautua johonkin korvaavaan, nimittäin hot joogaan. Kyseessä tulee olemaan ensimmäinen kertani kyseisen lajin parissa, joten odotan illan tuntia innolla. Tuoko se minulle kaipaamaani kesän lämpöä ja rentoutunutta olotilaa - saapi nähdä!

IMG_4354

2 kommenttia

 1. Oi ihanaa! Ootko käynyt paljon joogassa? Ite aloin nyt tammikuussa käymään ilmajoogassa, ja on suositeltava! Ennen ajattelin, että se on liian rauhallista mulle, mutta kerran kävin kokeilemassa, niin jäin ihan koukkuun :D sehän on rankkaa!
  Ihanan näköistä tuolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilinen oli itse asiassa mun eka kerta, mutta tykkäsin tosi paljon! Sain ihan yksityistunninkin kun ketään muuta ei saapunut paikalle... :D Koukutuin vähän itsekin, katsotaan tuleeko joskus myöhemmin kokeiltua muitakin joogamuotoja, esim tuota ilmajoogaa :).

   Poista

Copyright © BLUE ZONE
Design by Fearne