FRESH START

17.1.2016

IMG_8364

IMG_8367

IMG_8386

IMG_8378'

IMG_8357

Tämä vuosi on alkanut ihan lupaavasti.

Olen taatusti syönyt terveellisemmin kuin koskaan aiemmin, muistanut juoda tarpeeksi, tehnyt lihaskuntoa (kuukauden lankku- ja vatsalihashaaste meneillään :D) ja kodin sisustuskin on saanut kivoja uusia elementtejä. Nykyään makuuhuoneen työpöydän ääressä nimittäin viihtyy jopa niin hyvin, että vuoden paikoillaan seisseet syväritkin ovat edistyneet. Huomenna alkaa ensimmäinen klinikkaviikkoni hematologian osastolla, joten pöydän ääressä olisi varmaan hyvä viihtyä tänäänkin, ainakin hetken aikaa... (nyt joku tatuoi anamneesin ja statuksen teon ohjeet mun verkkokalvolle!)

Tämän lisäksi ostin muutama päivä sitten ensimmäistä kertaa elämässäni lentoliput. Maaliskuun lopussa tulen siis kiitämään Sveitsiin kohti huikeita alppimaisemia ja vuoristojärviä. Odotan matkaa ihan hirveästi, mutta toisaalta yksin matkustaminen jännittää aika lailla.

Se on nyt tullut huomattua, että kun on perillä omista haaveistaan ja uskaltaa niitä tavoitella, ne voivat vähän yllättäenkin käydä toteen. Toisaalta haaveet ja tavoitteet muovautuvat koko ajan - vielä vuosi sitten en olisi uskonut, että tammikuussa 2016 ostaisin itselleni lentoliput Zurichiin, mutta ajatus yksin reissaamisesta jäi kyllä kytemään jo viime syksynä.

Haluan mieluummin tarttua haasteisiin ja uskaltaa, olkoon se tämän vuoden (ja vaikka koko loppuelämän) tavoite.

10 kommenttia

 1. Sveitsi kuulostaa ihanalta! Tsemppiä klinikkaviikkoon :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, ihan lupaavasti on nyt onneksi alkanut! :)

   Poista
 2. Odotan malttamattomana matkapostauksia! Minuakin on kiehtonut Sveitsi jo pidemmän aikaan, joten toivon pääseväni sinne vielä joskus :)

  Monilla muillakin alkaa näin tammikuussa terveellinen elämä :D Vielä on viikonloppu mässäilty, mutta huomenna alkava bikini challenge-valmennus tuo sitä terveellisyyttä arkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että tulen kyllä postailemaan kuvia Sveitsistä sitten aikanaan ihan kyllästymiseenkin saakka.. (minä + matkustelu = jatkuvaa kuvien räpsimistä) :')

   Eikös nuo haasteet pistäkin hyvin ihmisen ruotuun! :-D

   Poista
 3. Oi ihanaa, eksyin tänään sun blogiisi ja mahtavaa saada lisää lääkisopiskelijoiden blogeja luettavaksi!

  Sveitsi kuulostaa ihanalta, kuten myös yksin matkustaminen! Mua houkuttaisi tosi paljon joskus asua Sveitsissä, mutta saas nähdä minne elämä vie. Mua kiinnostaisi reissun jälkeen sitten kuulla erilaisia vinkkejä ja ajatuksia yksin matkustamisesta, sillä oon jo pitkään miettinyt yksin reissuun lähtöä. Ajankohta ja kohdemaa vain ovat vielä tosi epäselviä :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun jäit seurailemaan! :)

   Kirjoittelen kyllä varmasti sitten matkan jälkeen miten reissu ja yksin matkustaminen sujuivat, luulisin että aika jännää tulee olemaan...! :-)

   Poista
 4. Saadaanhan me kohta paljon Sveitsikuvia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatte! Ite asiassa juuri pistän yhden 32Gb muistikortin latautumaan koneelle.. :D Kuvia siis mahdollisimman pian luvassa!

   Poista

Copyright © BLUE ZONE
Design by Fearne