Kirpparimagiaa

16.11.2015

IMG_7078

Viime aikoina on tullut piipahdettua muutamaan otteeseen kirpputorikeskus Hassisella, enkä voi muuta kuin suositella paikkaa!

Sieltä on tarttunut mukaan jo Levikset, nahkalaukku, Mariskooli ja turkoosi lasipullo maljakon virkaa toimittamaan. Mihin niitä oikeita kauppoja enää tarvitseekaan, kun kirpparit pursuavat tälllaisia löytyöjä tarkkana oleville. :D Ennen minusta ei kyllä oikein ollut kirppistelijäksi. Olin aivan liian malttamaton tutkimaan jokaista rekkiä ja antamaan käytetyille vaatteille ja esineille mahdollisuuksia. Hauskaa, miten asiat muuttuvat ajan saatossa.

Veikkaan, että tämän kirpparin koluamisesta tulee tulevaisuudessa enemmänkin sääntö kuin poikkeus, kun sen sijaintikin taitaa olla parhain mahdollinen...

IMG_7083

IMG_7085

IMG_7081

Tuo kirppari johdatteli minut hetkeksi myös erittäin nostalgisiin tunnelmiin: vanhasta cd-soittimesta kuulunut Nelly Furtadon levy sai pysähtymään ja fiilistelemään vanhaa suosikkibiisiä, jota en ollut kuullut aikoihin.

Tuli lämmin olo siitä, kuinka pienet asiat voivatkaan piristää aivan tavallista arkipäivää.

IMG_7096

IMG_7091

IMG_7089

IMG_7090

Vaatteiden ja muun pikkutavaran ohella paikasta löytyy tosiaan myös aikamoinen määrä DVD-levyjä, vinyylejä ja vanhoja huonekaluja.

Siinähän sitä ihmeteltävää riittääkin!

Rauhaisaa viikonalkua kaikille ♥

Lähetä kommentti

Copyright © BLUE ZONE
Design by Fearne