It's a new week

30.11.2015

IMG_7822

IMG_7763

IMG_7437

IMG_7817

Eilinen oli lepopäivä.

Nukuttiin myöhään, laitettiin hyvää ruokaa, leivottiin, kuunneltiin joululauluja, katsottiin telkkaria... Neljän seinän sisällä oli hyvä olla.

Tänään alkaa uusi viikko, eikä menoa ja meininkiä taatusti tule puuttumaan. Tänään alan virittäytymään bakteerien ja antibioottien ihmeelliseen maailmaan, sillä kolmas ja viimeinen tapausopetus on alkamaisillaan. Eikä siihen lopputenttiinkään enää kovin kauaa ole. Kaiken lukemisen ohella haluan kuitenkin nauttia myös lähestyvästä joulusta, leipoa torttuja, lenkkeillä ulkona ja rentoutua. Torstaina soitan viulua CMT-orkesterin ja yliopiston kuoron yhteisessä Adventtikonsertissa. Viimeisimpänä, ja ehkä pelottavimpana ikinä: keskiviikkona sitten kärvistelen ruotsin suullisen tentin kanssa... :D

Siinähän se aika kuluu, muistetaan nauttia kaikista pienistä asioista ja hetkistä.

Mukavaa viikkoa itse kullekin! ♥

2 kommenttia

  1. Hei! Voisitko toteuttaa joskus sellaisen kysymysvastauspostauksen lääkikseen liittyen? Olen itse lukiolaistyttö jota kiinnostais saada tietoa lääkikseen pyrkimisestä ja itse opinnoista. Ala kiinnostais kovasti, mutta pari asiaa mietityttää. Siksi tällanen kysymysvastauspostaus auttas kovasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Voisin kyllä mielelläni toteuttaa, sellaisesta olisi varmasti ollut itsellenikin aikoinaan hyötyä. Kommenttiboksiin tai sähköpostiin voi siis vapaasti pistää kysymyksiä lääkikseen liittyen ja voin niistä sitten koota ihan oman postauksen :) Ilmoitan tästä vielä yleisestikin niin kaikki halukkaat voivat osallistua!

      Poista

Copyright © BLUE ZONE
Design by Fearne