#Fiiliksissä

12.11.2015

IMG_7126

Huomenta vaan kaikille!

Meikäläinen heräsi noin tunti sitten, keitti kahvit ja lueskeli blogeja. Kohta on aika tarttua härkää sarvista ja jatkaa mikrobilsan, erityisesti virusten, kimpussa. Vaikka en vielä terveiden kirjoissa olekaan, niin fiilis on kyllä aivan katossa viime viikkoon verrattuna.

Saimme eilen koko Cursus Aureus (eli Turun lääkiksen kolmas vuosikurssi) sähköpostia liittyen ensi kevääseen: ryhmäjaot, tenttipäivät ja klinikka- ja luentoviikot. Olen ihan älyttömän innoissani tästä kaikesta - klinikan lähestymisestä. Ensi keväänä tiedossa on ainakin kaksi viikkoa Porissa, viikko Salossa ja loput viikot TYKSissä. Pääsen myös osallistumaan YLE-viikkoon, mikä meinaa sitä, että pidän omaa kandivastaanottoa terveyskeskuksessa!

Takana on nyt myös ensimmäinen potilaan tutkiminen, joka hienoisesta alkusählingistä (kuten kynälampulla oman silmän osoittamisesta) huolimatta jätti hyvän fiiliksen. Tätä on jopa hieman vaikeaa ottaa tosissaan, kun kaikki tapahtuu niin nopeasti. Edelliset reilut kaksi vuotta ovat olleet luentoja, harkkoja ja kirjojen lukemista, mutta kohta edessäni on liuta oikeita potilaita. Preklinikan ja klinikan välillä on enää vaivainen kuukausi mikrobilsaa ja joululoma, ei kyllä uskoisi.  

Eipä sitä klinikkaa ole ehtinyt edes juuri odottaa, kun opiskelu on pääasiassa ollut mukavaa ja kulkenut omalla painollaan.

Mutta siellä se nyt häämöttää, enkä voisi olla enempää fiiliksissä!! ☺

IMG_7130

IMG_7167

IMG_7112

IMG_7165

IMG_7142

2 kommenttia

Copyright © BLUE ZONE
Design by Fearne