Toteutuivatko kesähaaveet?

10.8.2015

IMG_4824

KYLLÄ.

Vastaus kysymykseen on kyllä!

Uusi lukuvuosi starttaa huomenna, eli lasken syksyni nyt alkaneeksi ja kesälomani päättyneeksi. Tuntuu siltä, ettei mitään tärkeää jäänyt tekemättä tai kokematta. Tuntuu siltä, että nautin lomastani kaikilla tavoilla millä milloinkin kykenin. Nyt on siis oikeasti hyvä fiilis siirtyä kouluvuoden pariin.

IMG_4815

Ilmeisesti tämä kesä oli kylmin sitten 60-luvun, mutta minua se ei muutamaa heikkoa hetkeä lukuunottamatta pahemmin haitannut.

Tein töitä, lomailin Ranskassa, näin ystäviäni, rentouduin kotona, siivosin, luin kirjoja, ostin mansikoita ja tein pavlovaa, kävin ensimmäistä kertaa Ruisrockissa, shoppailin hieman, hengasin perheeni ja uuden koiratulokkaan Hilman kanssa sekä lenkkeilin yllättävänkin paljon nauttien luonnosta ja musiikista korvillani.

IMG_4820

Ennen lomaahan minä kirjoitin pienen listan kaikista asioista joita haluaisin kesän aikana tehdä.

No täyttyikö se?

Melkein. Ainoastaan reissut maauimalaan ja Uittamon rannalle jäivät lämpimien kelien uupuessa puuttumaan, mikä ei toisaalta haittaa yhtään. Ilmeisesti onnistuin jo ennen kesää olemaan aika armollinen itselleni, kun ei tullut haaveiltua mistään mahdottomista.

Yksinkertainen arki on parasta ♥

IMG_4823

Huomenna herätyskello soi seitsemän jälkeen ja kahdeksan aikoihin olisi oltava Medisiinan hoodella infoluennolla.

Nyt nukkumaan!

Lähetä kommentti

Copyright © BLUE ZONE
Design by Fearne