Tämän kesän ajatuksia

9.7.2015

IMG_3289

Yksinkertaisuus on kaunista.

Olen katsellut nyt jo monta päivää vaatekaappiani, jonka keskimmäinen topeilla ja t-paidoilla täytetty hylly pursuaa yli laidan. Se on hyvin turhauttava ilmestys ja kysynpähän vaan, että miksi se vieläkin pursuaa kun jo keväällä luulin tyhjentäväni sitä reilulla otteella?!  On pitänyt muutama päivä kypsytellä ideaa siitä, että ihan rehellisesti luopuisin vaatteista, joita ei vaan koskaan tule käytettyä.

Testasin hommaa pari päivää sitten huivikokoelmani kanssa, ja kyllä se ihan oikeasti toimii - huivivuoren laskiessa olen laajentanut repertuaariani ja poiminut arkikäyttöön huiveja, joita ei aiemmin tullut lainkaan käytettyä. Maire Kondon kirjan The Life-Changing Magic of Tidying Up luettuani olen päättänyt luopua vähän muustakin turhasta.

IMG_5189

Lukeminen on kivaa.

Aivan kuten Iltalehdessäkin neuvottiin; lomalla kannattaa lukea. Se pistää aivot aiva eri rentoutuneeseen tilaan kuin jatkuva Instsgramin tai Facebookin selailu... Nizzan loman jälkeen olen ehtinyt ostaa jo 4 kirjaa ja lukea niistä yhden - tässä lähennellään kuulkaas henkilökohtaista ennätystäni. Ihan kihisen innosta kun ajattelen, mikä määrä sivuja minulla on mahdollisuus lähipäivinä ammentaa.

IMG_5211

Aika on rajallista.

Aika tuntuu todella rajalliselta varsinkin näin kesällä, kun kesätöihin saattaa hujahtaa jopa kymmenen tuntia päivästä. Loppupäiväänsä ei millään ehdi mahduttaa kaikkea mitä mieli tekisi, mutta päivä kerrallaan. Esimerkiksi eilinen ilta oli pyhitetty mansikkapavlovan (ihan parasta kesäherkkua!) teolle ja rentoutumiselle. Nizzan kuvien muokkaukset, katsomattomat leffat ja suursiivoukset joutuvat odottamaan taas seuraavaa mahdollisuuttaan.. :-)  

IMG_5214

Lähetä kommentti

Copyright © BLUE ZONE
Design by Fearne