COCO BEACH

22.7.2015

IMG_4002

Jos Nizzassa ollessaan kyllästyy ainaiseen rantakadun vilinään, mutta haluaisi kuitenkin fiilistellä meren läheisyyttä, kannattaa ehdottomasti suunnata Coco beachille.

Tämä muutaman kilometrin päässä keskustasta sijaitseva ranta on iltaisin tunnelmallinen ja rauhaisa piknik-paikka ja päivisin siellä voi päästä ottamaan aurinkoa melko tasaista kiveä vasten, ja mikä parasta - ilman Nizzan rannan turistiviidakkoa.

Kaiken lisäksi rannasta lähtee hieno kivikkopolku, jota kulkiessa saa ihailla rinteissä kohoavia taloja sekä merta, joka pauhaa aivan muutaman askeleen etäisyydellä. Polku päättyy betonitasanteeseen, jonka kautta voi helposti hypätä mereen vilvoittelemaan tai vastaavasti vain istuskella ihastelemassa. Uimahyppyjä ei tullut testattua, mutta poukamassa polskivilla teineillä näytti kyllä olevan hauskaa.

IMG_3915

IMG_3922

Vielä yhtenä vinkkinä pakko todeta, että kivikkopolun päästä lähtee melko jyrkät ja pitkät portaat ylös rinnettä. Jos nälkä yllättää, näitä pitkin pääsee kohoamaan Mont Boronin kukkulalle, josta löytyy kelpo pizzeria sekä kohtuuiso supermarketti.

Tämän saman tien ohitse kulkee myös muutama paikallisbussi, joiden kanssa pääsee lähestulkoon Nizzan keskustaan, tai ainakin aivan vanhan kaupungin kulmillle - testattu on.:)

Itselleni on hirveän tärkeää kokea ja nähdä lomakohdetta kävellen paikasta toiseen, ja siksi tällaiset luonnossa kulkevat rauhaisat polut ovat ihan suosikkimestojani. Ehdottomasti yksi Nizzan upeimmista paikoista!

IMG_3930

IMG_3955

IMG_3891

Lähetä kommentti

Copyright © BLUE ZONE
Design by Fearne