Off to Nice!

14.6.2015

IMG_3204

Huomenna on lähtö Nizzaan.  Kevät ja alkukesä ovat kuluneet niin nopeasti, ettei tätä lomaa ole juurikaan kerennyt odottelemaan. Tämäkin viikko on mennyt melko lailla samanlaista kaavaa noudattaen; aamupala, lenkki, töihin ja illalla muutama jakso Hell's kitcheniä. Jotenkin rentouttavaa katsella Gordon Ramsayta päästelemässä höyryjä päivän päätteeksi... Toisen peräkkäisen jakson lopussa silmäni ovat aina olleet niin autuaasti umpeutumassa kiinni, ettei unen tuloa kyllä ole tarvinnut arkisin odotella.

Nyt kun Lontoon ja Tukholman reissut ovat vielä erittäin hyvässä muistissa, olen ikionnellinen siitä, että huominen lento Helsinki-Vantaalta lähtee ihmisten aikaan, nimittäin kello yhdeltä päivällä. Keskellä matkaa tapahtuvasta lentokoneen vaihdosta en ole niinkään innoissani, mutta onhan niissä lentoasemissakin oma tunnelmansa ja odotteluun on nyt varauduttu pokkarilla (ja pähkinöillä!) :D.

Luulen, ettei minusta kuulu reiluun kahteen viikkoon muun kuin instagramin (@josefinazone) ja facebookin välityksellä kuvaterveisin, sillä minkäänlaisia ajastettuja postauksia minulla ei ole, enkä myöskään pysty muokkailemaan kuviani kohteessa. Ah mikä ihana irtautuminen kaikesta! Summer I'm coming ♥

P.S. Vielä kerkeää jakamaan omat vinkkinsä mm. Nizzaan, Cannesiin, Villefranche Sur Meriin ja Mentoniin... :-D

IMG_3196

IMG_3200

IMG_3208

1 kommentti

Copyright © BLUE ZONE
Design by Fearne