22nd Birthday

4.6.2015

IMG_3136

IMG_3135

IMG_3083

IMG_3070

IMG_3108

IMG_3110

Syntymäpäiväni olivat ruusuntuoksuiset ja kahden kakun voimilla juhlitut - voiko enempää enää toivoa? Kaiken lisäksi sain viettää päivän rakkaimpieni kanssa.

Vanheneminen ei tunnu sen kummemmalta kuin ennenkään, mutta onko siitä tosiaan jo 3 vuotta kun vietin omia ylppäreitäni? Melkein 10 vuotta siitä kun aloitin yläasteen? Kummatkin päivät muistan kuin eilisen. Muistan myös yhä hetken kun noin seitsemän vuotiaana juhlistimme jomman kumman vanhempamme syntymäpäiviä. Ryömimme siskon kanssa yöpaitasillamme vanhempiemme sänkyyn ja kaikki olivat niin iloisia. Muistan hymyilleeni leveästi ja ajatelleeni onnellisena, että: "Tämän hetken tulen muistamaan aina." Hetkessä ei sinänsä ollut mitään erikoista, enkä ole varma miksi juuri se hetki tuntui silloin niin spesiaalilta mutta noh, nyt tästä hetkestä on kulunut jo ainakin 15 vuotta ja muista sen yhä.

Vuosien mittaan näitä omasta päätöksestäni ikuisesti muistettavia hetkiä on kertynyt yhä enemmän, joskin yksikään niistä ei ole jäänyt mieleen samalla tavalla. Kun mietin kuluneita vuosia, mieleen tulee kuitenkin monia unohtumattomia hetkiä, jotka lämmittävät mieltä. Voin allekirjoittaa näkemyksen siitä, kuinka elämä on kuin leikekirja. Muistot piirtyvät mieleen kauniina ja rosoisina kuvina joskus kuvatekstilla, joskus ilman. Elämä on vain elämää ja vuodet vierivät. Minä vierin niiden mukana ja jatkan leikekirjani kokoamista.

IMG_3122

5 kommenttia

 1. ehkä vähän kielinatsi mutta se on 22nd birthday eikä 22th ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ehkä tärkein jäi eli onneksi olkoon! :)

   Poista
  2. Auts.. Huomaa etten ole englannin kielioppia vähään aikaan opiskellut... :D Mutta asia on nyt korjattu! Kiitoksia! :)

   Poista

Copyright © BLUE ZONE
Design by Fearne