RUN

31.5.2015

IMG_2951

Urheiluintoni on aika kausittaista, ja nyt on kyllä totaalisesti lenkkeilykausi! Laji on aivan tarpeeksi extreme meikäläiselle aina näköä päin lentävistä perhosista reidessä pilkottavaan kiristysnaruun, joka on uhkaavasti ampiaisen muotoinen, hehe...

Mikään superlenkkeilijä en kyllä vieläkään ole. Edelleen hölkkään lähes tulkoon kävelyvauhtia ja mielelläni ihan kävelen loppumatkan rauhallisen tunnelmointimusan tahdissa, mutta lenkkeilystä oikeasti nautin. Siksipä olen saanut itseni lenkille aamuisin ennen töihin lähtöä ja iltaisin, kun päivän muut askareet on jo hoidettu.

Liikunta luonnossa antaa ihan hirveästi energiaa päivääni ja toivon hartaasti, etten ikinä unohda sitä iloa mitä lenkkeilystä saan!

IMG_2990

Nyt suuntaan perheeni voimin ylioppilasjuhliin, ja illalla onkin aika palata takaisin Turkuun ja valmistautua työviikkoon! Viileät ilmat ilmeisesti jatkuvat, mutta lenkkeilyn kannaltahan se sopii aivan passelisti. Kunhan sitten Nizzassa olisi lämmintä parin viikon kuluttua.. :D

Mukavaa sunnuntaita kaikille!

IMG_2973
IMG_2980

2 kommenttia

  1. Mul ei oo kyllä ollu lenkkeilykausi (tuskin koskaan tulee olemaankaan! xD) mutta sen sijaan balettikausi. :) Joka päivä on pitäny iteksee tanssia ja tehä tankosarjoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äläs nyt vielä sano, koskaan ei tiedä! ;) mä taas luulen, että mun balettikaudet alkaa olla historiaa...

      Poista

Copyright © BLUE ZONE
Design by Fearne