Pala Tukholman ruokatarjontaa

22.5.2015


IMG_2500

Bakverket

Ennen matkaa etsin aika vimmatusti tietoa Tukholman aamupalatarjonnasta. Toiveenani oli tarpeeksi aikaisin (viimeistään klo 8) aukeava, rauhallinen ja kohtuuhintainen kahvila Södermalmissa. Kyseistä kuppilaa hehkutettiin netissä jo niinkin paljon, että vähän pelkäsin, mahtaako aamupala jäädä pettymykseksi. No, eipä jäänyt. 120:lla kruunulla eteen tuotiin mitä maistuvampia leipiä, salaattia, kaardemummalla maustettua jugurttia, kahvia, ja maukkaita juustoja ja kinkkuja. Paikka oli todella kotoisa ja pöydillä lepattavat kynttilät toivat ihanan tunnelman harmaaseen aamuun. Kyllä kelpasi!

IMG_2501
IMG_2504
IMG_2512

Joe & the Juice

Hyvät smoothiet ja kiva sisustus. Tykättiin! Voisi tämä kyseinen pulju vaikka rantautua Suomeenkin :)

IMG_2668
IMG_2659
IMG_2665

Vigårda

Täältä saa kyllä pikaruokaa tyylillä. Maukkaat hampparit valmistuivat hetkessä eikä paikan sisustuksessakaan ollut moitittavaa. Kohtuuhintaista ruokaa. Ainoastaan dippikastikkeet olisivat voineet olla vähemmän etikkaisia... :D. Meinattiin jättää ensin menemättä tänne paikkaan, kun mielikuva täysistä vatsoista oli iskostunut päähän edellisiltaisen buffetin ja melko täyttävän aamupalan jälkeen. Onneksi kuitenkin mentiin, sillä burgereita syödessä iski tajuntaan, että kyllä kello viideltä on jo vähän nälkä, vaikka aamupala olisi ollut kuinka täyttävä. Tämä ruokapaikka myös löytyi täydellisesti viimeisen kohteemme - Urban outfittersin kulmilta ja Östermalmstorgetin metroaseman läheltä!

IMG_2679
IMG_2673
IMG_2681
IMG_2683
IMG_2686
IMG_2678

P.S. Meikäläisellä alkoi vihdoin kesäloma (jollei ensi perjantain sisäänpääsytenttiä nyt mietitä)!! Ja ihanasti alkoikin ♥

Lähetä kommentti

Copyright © BLUE ZONE
Design by Fearne