Blogilista lopettaa

24.5.2015IMG_2877

Tilastot kertovat, että moni seuraa blogiani blogilistan kautta Nyt sivusto on kuitenkin tullut tiensä päähän ja lopettaa toimintansa 1.6.
Ajattelin vaan muistuttaa, että postauksiani pääsee halutessaan katselemaan todella helposti myös
esimerkiksi Bloglovinin, Facebookin tai Bloggerin kautta (linkki uutena sivupalkissa). Myös Instagramiin tulee lisäiltyä kuvia aika tasaiseen tahtiin ja postausten linkit päivittyvät Twitter-tililleni :). Linkit sivuilleni löytyvät myös bannerin alta.

Itselläni tulee tällä hetkellä seurailtua blogeja pääosin Bloglovinin kautta, sillä koen jotenkin helpoimmaksi sen, että haluamani postaukset löytyvät samasta paikasta, ja niitä on kätevä myös puhelimella selailla. Puhelin tosin alkaa olla niin hidas, että taitaa olla aika päivittää vähän uudempaan versioon sulavamman käyttökokemuksen toivossa :D.

Loma on alkanut suhteellisen leppoisasti, ja muutama päivä sitten saimme siskon kanssa nautiskella auringosta ja lämmöstä oikein kunnolla Turkua kierrellen. Täksi päiväksi toivon mukavaa lenkkisäätä, ja näyttäähän tuo aurinko ainakin vielä paistavan.. :). Entä mites se farmiksen tentti? No, kysymys erilaisista syöpätautien lääkkeistä ei välttämättä kuulunut vahvuuksiini (luultavasti ainut aihealue, josta en tehnyt minkäänlaisia muistiinpanoja, ja jotka vaan kerran kirjasta lukaisin ehkä kuukaisi sitten), mutta kaipa tässä läpipääsyä voi silti toivoa. Vielä kun ensi perjantaiksi jaksaisi lukea sisätautien sisäänpääsytenttiin... Vaikea muuten uskoa, että nyt lääkiksestä on jo 1/3 takana päin - aika kuluuu ihan liian nopeasti!

Leppoisaa sunnuntaita kaikille! ♥

IMG_2869

IMG_2912

IMG_2876

Lähetä kommentti

Copyright © BLUE ZONE
Design by Fearne