Lontoo: Ruokapaikat

7.4.2015


Pizza Pilgrims

Tämän pizzerian olin katsonut netistä jo etukäteen. Sijainnin (Sohossa) ja hyvien arvostelujen perusteella lampsimme shoppailupäivänä tänne mahat kurnien. Harmi vain, että karttaan merkitsemässäni sijainnissa ei enää ollutkaan kyseistä pizzeriaa, vaan paikka oli remontissa. Sillä kertaa jouduimmekin tyytymään viereiseen Pizza Expressiin, joka ei varsinaisesti lunastanut odotuksia.

Seuraavana päivänä kuitenkin kuljimme ihan vahingossa tämän paikan uuden sijainnin ohi (Sohossa jälleen), ja päätimme mennä maistamaan kehuttuja pizzoja. Pizzojen hinnat liikkuivat 10 punnan hintamilla ja ainakin itse olin tyytyväinen omaani. Tämän pizzan ansiosta voin jopa sanoa pitäväni entisestä inhokistani, munakoisosta!   

IMG_2209 IMG_2219 IMG_2221

Prezzo

Tähän ravintolaan törmäsimme kävellessämme kohti Piccadilly circusta aika myöhään illalla. Paikka näytti niin kotoisalta kynttilöineen ja takaseinällä loimottavine kiviuuneineen, että olisi kyllä tehnyt mieli marssia sisään. Olimme kuitenkin juuri syöneet, joten tämä paikka jäi vähän välistä... :D Päätin nyt kuitenkin muistoksi pistää tämänkin tähän postaukseen. 

IMG_2040

Byron

Kävimme Byronissa Brick Lanella piipahtaessamme. Hamppari oli mielestäni oikein maukas ja ranskikset hyviä, vaikka tämä olikin ihan perus ketjupaikka. Burgerimesta myös itsessään oli oikein viihtyisä ja siisti ja palvelu ystävällistä. Annokset taisivat olla noin 15 puntaa hamppareineen, ranskiksineen, ja cokiksineen. Voisin kyllä mennä uudestaankin :)
  IMG_1828 IMG_1831 IMG_1836

Marks & Spencer Simply Food

Tämä oli reissumme vakioruokakauppa. Kävimme oikeastaan joka päivä ihan vieressämme sijaitsevassa Whiteleys ostoskeskuksessa, jossa mm. tämä kauppa sijaitsi. Sieltä ostimme aamupalacroisantteja ja -donitseja, pieniä cashew-pähkinäpurkkeja välipaloiksi ja ostinpa sellaisen kana-pekoni-wrapinkin kerran iltapalaksi. Välipalojen ostaminen ihan tavallisesta ruokakaupasta on huomattavasti halvempaa kuin kahviloissa juoksentelu, joten voin lämpimästi suositella esimerkiksi tätä kyseistä kauppaa, vaikka vaihtoehtoja on varmasti useita. 

IMG_1691

Fish & chips

Näistähän Englanti tunnetaan, mutta maistettua ei tällä kertaa tullut. Kaduilta pubien edestä kyllä löytyi mainoskylttejä, joissa tästä kansallisruokalajin olemassaolosta muistuteltiin! Kala ei vaan ole lemppariani...

IMG_2215-2

Le pain quotidien

Aivan ihana ja symppis paikka niin sisutukseltaan kuin ruokalistaltaankin. Le pain quotidien tavaramerkkinä oli orgaaninen ruoka ja runsas aamupalavalikoima. Täällä söimmkin ehdottomasti reissun parhaan aamupalan, ja noh, ainoan sellaisen (kunnollisen). :D Paikka oli täynnä lämmintä puheensorinaa ja aamupalatreffejä, itse tunsin oloni kyllä todella kotoisaksi.

IMG_2139 IMG_2132 IMG_2133 IMG_2125 IMG_2140

Jamie Oliver recipes

Sijaitsee Notting Hillissä. Kävimme kiertämässä alakerran, jossa oli herkkuja pilvin pimein ja kokit huoneen perällä laittamassa ruokaa. Täälläkään emme syöneet, vaikka tarkoituksena olikin käydä eräänä iltana siellä viinilasillisilla. Loppujen lopuksi olimme kuitenkin jo niin poikki kello yhdeksän, ettei tämä suunnitelma päässyt toteutumaan. Kovin viihtyisän näköinen paikka kuitenkin oli! Olisi kai pitänyt joku alla olevista herkuista sieltä napata mukaankin, mutta mepä vaan viipotettiin menemään. Onpahan nämä kuvat nyt muistona :D 

IMG_2146 IMG_2144

Random Italialainen lähellä National Gallerya

Tähän sitten päädyttiin supernälissämme hakemaan vähän iltapalaa. Paikkaa ei kyllä imarrellut se, että tilaamiimme pizzapaloihin lätkäistiin ylimääräiseksi vielä salaatti, josta ei mainittu listassa mitään (mutta josta kyllä laskutettiin). Olisi varmaan pitänyt sanoa asiasta jotain, mutta olin niin väsynyt siinä vaiheessa iltaa, etten jaksanut alkaa säätämään kolmen punnan tähden. 

IMG_2036

Costa

Varmaan yksi Lontoon yleisimmistä kahviloista, näitä löytyy joka nurkalta :D Hotelliamme lähin Costa oli Whiteleys-ostoskeskuksessa. Siellä vietimme yhden illan ja yhden aamun ja välillä otimme mukaamme take away kahvit ja kaakaot. Molemmat tykättiin kyllä kahvilan tarjonnasta, mutta eipä me mitään ihmeempiä siltä vaadittukaan. Aika samanlaista settiä kuin Suomessa.  

IMG_2200 IMG_1664 IMG_1563

Lähetä kommentti

Copyright © BLUE ZONE
Design by Fearne