Lontoo: Notting Hill ja Hyde Park

3.4.2015

IMG_1710

Hyde Park

Ja Lontookertomukset saavat jatkoa... Hyde Parkissa tallustelun sijoitimme ihan ex tempore toisen päivän aamuun kun sää suosi yhäkkisen ihanasti: aurinko paistoi niin lämpimästi, että take away -kahvin ja villakangastakin kanssa alkoi olla jo aika tukala olo.

En ollut kyllä uskoa silmiäni, kun näin edessäni tekolammen (tai ihan oikean, not sure) täynnä joutsenia. Ne olivat niin ihastuttavia, että innostuttiin kuvailemaan lammen luona jonkin aikaa ihan antaumuksella. Elämä kyllä hymyili siinä kamera kaulassa, auringon paistaessa ja ihmisten iloista menoa katsellessa. Kevät on niin ihanaa aikaa ♥.

Näin jälkeen päin Hyde Parkin karttaa Google mapsista katsellessa huomasin, että ihan liian paljon jäi puistoa näkemättä. Ehtisimme koluta vasta aika pienen osan! Tietysti olimme voineet ehtiä hieman enemmänkin, ellei kuvailusessioon olisi kuulunut niin rutkasti aikaa :D. Suosittelen kyllä lämpimästi Hyde Parkia aamukävelykohteeksi!

IMG_1701 IMG_1728 IMG_1792 IMG_1776 IMG_1784

Notting Hill

Kolmannen lomapäivän aamuna suuntasimme kävellen kohti Notting Hilliä. Aamu oli oikein pirtsakka, ja tarmoa riitti jälleen hyvin nukutun yön jälkeen. Notting Hillin alue oli siisti ja talot seisoivat siisteissä pastellinsävyisissä riveissään. Postinjakaja jakoi posteja, työmies uudisti talon pinnoitetta, ja talon eräs asukas pienellä pihallaan kuunteli radiosta musiikkia ja siivoili lakastuneita kasvien lehtiä. Siinä, keskellä muiden ihmisten arkea, tuli hassu olo. Tässä minä olen, lomailemassa, ja näille muille tämä kaikki on arkipäivää. Niinhän se aina menee. Alueella kävely sai kyllä vähän toivomaan, että suomessakin rakennukset olisivat visuaalisesti vähän nätimpiä...

Täällä kävimme syömässä ihanassa aamiaispaikassa, Le pain quotidienissa, mutta siitä sitten kuvia vähän myöhemmin. Toinen pääkohteemme täällä oli Portobello Road, mikä on ilmeisesti yksi Notting Hillin tunnetuimpia katuja. Täältä jostainhan se kyseisen nimen omaavan leffan kuuluisa kirjakauppakin löytyy, mutta me ei sitä erityisemmin etsitty enkä olisi kyllä edes muistanut miltä olisi näyttänyt kun leffan katsomisesta on hieman aikaa :D.

Joka tapauksessa alue oli oikein sympaattinen, kävisin siellä kyllä ehdottomasti vielä uudestaankin ja tutustuisin alueeseen vielä vähän laajemmin. Tällä kertaa säät eivät niin suosineet, sillä melkein heti kun pääsimme Portobello Roadille, vesipisarat alkoivat tipahdella taivaalta.. :D

IMG_2153 IMG_2167 IMG_2168 IMG_2164 IMG_2163 IMG_2156 IMG_2159 IMG_2155 IMG_2166 IMG_2165

2 kommenttia

  1. Muistaakseni yritin kuvata Hyde Parkissa yhtä tosi klassisen näköstä poliisia varmaa parikyt kertaa, mutta ykskään ei onnistunu, kun se käveli niin nopeesti. x'D Mikälie aivopieru sekin. Noi kuvat antaa maisemille paljon paremmin oikeutta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ou nou! :D mä en muuten nähnyt yhtäkään sellaista klassista poliisia mutta onnneks kakskerroksisia busseja ja puhelinkoppeja sitäkin enemmän... :).

      Poista

Copyright © BLUE ZONE
Design by Fearne