Kuulumisia

23.4.2015

IMG_2297

Viime päivinä on tapahtunut paljon kivoja asioita: lenkkeily on kulkenut hyvin, kevätsiivous on purkitettu ja farmakologian kirjan kahlauskin alkaa olla loppusuoralla (mitä nyt vielä reilut 300 sivua jäljellä.. :D).

Kirppikselläkin on tullut taas läytyä. Lähdin matkaan aika itsevarmana, sillä tämän vuoden kirpparireissut Manhattanilla ovat tuottaneet poikkeuksellisen kivoja löytöjä. Onni ei pettänyt tälläkään kertaa, vaikka puolivälissä reissua koinkin kaamean nälkäkuoleman ja laahustin ystäväni perässä vaaterekkejä vaisusti silmäillen. Aivan viimemetreillä katseeni kiinnitti kuitenkin tämä hauskanvärinen neule, jonka hyvästä kunnosta ja kohtuullisesta hinnasta olin erityisen iloinen.
  IMG_2294

Kivan paidan lisäksi olen vihdoin myös hankkinut the kuulokkeet, jotka pysyvät korvissa koko lenkin. Ei enää turhia pysähdyksiä ja kuulokkeiden nostelua. Ei enää vaimeaa äänenlaatua ja turhia häiriötekijöitä. :D Oikeastaan näiden kuulokkeiden (tai siis fantabulous vaahtomuovisovitteiden) takana on poikaystäväni, joka löysi nämä uudet päät netistä valiteltuani vanhojen huonoa sopivuutta korviini. Nämä inEarista tilatut vaahtomuovipäät tulivat postissa ihan supernopeasti, mutta hieman skeptisesti kyllä muotoilin niitä korviini ennen ensimmäistä lenkkiä. Valittamista ei kuitenkaan ole, joten olen kiitollinen!
  IMG_2280

Keväthumussa on tullut annettua makkarin työpöydälle aivan uusi, entistä raikkaampi ilme. Pöytästereot on haudattu niiden käyttämättömyyden vuoksi, ja avautunut valoisa tila on kyllä vaikuttanut erittäin positiivisesti pöydän käyttöasteeseen: olen nimittäin löytänyt itseni yhä useammin keittiön sijasta makuuhuoneen työpisteeltä. Siellä se farmiksen kirja nytkin odottelisi lukijaansa... :D

Palaillaan - mitä luultavimmin lääkisaiheiden kera :)

IMG_2291-2

2 kommenttia

  1. Kateus tosta sun luku-urakasta! Ihan mielettömästi oot jaksanut lukea sitä kirjaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan niitä sivuja kertynyt, mutta paljonko on jäänyt päähän.. Siinä vasta kysymys :D

      Poista

Copyright © BLUE ZONE
Design by Fearne