Kevätsiivous

11.4.2015

IMG_2092

Tehdäänkö niitä enää? Vai olenko vähän vanhanaikainen kevätsiivoukseen hurahtanut?

Oli miten oli, tähän talouteen on siivouskärpänen iskenyt. Viimeisen parin päivän aikana olen järjestellyt esimerkiksi kaikki vaatekaapit uusiksi. Miten helpottavaa olikaan kärrätä reilunkokoinen muovikassillinen vanhoja vaatteita vanhempien autoon ja sitä kautta mitä luultavimmin UFFin vaatekeräykseen, sillä kirpparitouhuihin en ole jaksanut lähteä. Olen aika varma, etten raaskinut luopua läheskään kaikista vaatteista, joista olisi kannattanut jo luopua, mutta pikku hiljaahan se hyvä tulee :D. Totuushan on, että kun vaatekaappi on täynnä vaatteita ja epäjärjestyksessä, suurin osa piilossa olevista vaatteista jää kokonaan käyttämättä. Kun ei niiden olemassaoloa välttämättä muista. Minä henkilökohtaisesti en myöskään aamuisin ehtisi kaivella niitä unohtuneita vaatteita kun päälle sattuvat yleensä ne helpoimmin tavoitettavat. Hengarikaappi on kyllä tästä kätevä, sinne eivät vaatteet piiloudu :D.

IMG_2083

Vaatekaappien lisäksi on tullut järjesteltyä siivouskaappia, eteisen kaappeja ja hyllyjä, keittiön kuivakaapit ja roskikset... Jotain tässä keväässä varmaan on kun sain poikaystävänikin ihan vapaaehtoisesti mukaan siivousavuksi. Häneltä hoitui muutamat viemärinputket ja pesuhuoneen lattian ja pintojen pesut. Enää jäljellä siis lattioiden imurointi ja peseminen, pölyjen pyyhkiminen ja jääkaapin pesu. Haha, hieman huvittavaa ehkä kertoa tässä omista siivoamisistaan, mutta menköön. Ensi keväänä voin sitten palata tähän postaukseen, jos siivoustarmo on hukassa.

Kuvituksena postaukseen laitoin vielä arkistoista löytyviä Lontoo-kuvia hotellimme pihamaastosta ja sisältäkin. Näitä katsellessa tulee tällä hetkellä ihan yhtä keväinen olo kuin ulos katsoessa, nimittäin aurinko paistaa varsin lupaavasti. Olenkin lähdössä aivan kohta puoliin ystäväni kanssa salille ja uimaan, joten nyt vaan aamupuuroa ja kahvia naamaan ja kohti uutta päivää ja siistimpää kotia!

Rentouttavaa viikonloppua kaikille! :)
  IMG_1678IMG_2082 IMG_2099 IMG_2100 IMG_2102 IMG_2074

2 kommenttia

  1. Kevätsiivous on kyllä varmaan jotain, mikä ei varsinaisesti tuu ikinä iskemään muhun. xD Muhun iskee vaan ARGH-en-kestä-enää-tätä-epäjärjestystä-siivous. :D Joskus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Never say never, en mäkään olisi tätä uskonut vielä pari vuotta takaperin.. :D

      Poista

Copyright © BLUE ZONE
Design by Fearne