Kesäsuunnitelmia

9.4.2015

IMG_7947

Viime kesä meni kyllä niin nopeasti, etten olisi osannut kuvitella. Oli Korfun matka ja monta työpäivää edeltävää aamua ja työpäivän jälkeistä iltaa, jotka vietin ihan vaan kotona tekemättä mitään sen ihmeellisempää. Ja sitten - huomasin taas kuluttavani luentosalin penkkejä. Olin ehkä väsynyt työpäivien jälkeen tai sitten olin vain oma itseni enkä halunnut poistua kotisohvalta, mutta kesän lopussa kyllä ihmettelin, mihin ne kaikki päivät oikein valuivat.

Siksi ajattelin nyt käyttää muutaman minuutin pohtien, mitä kaikkea oikein haluaisin kesällä tehdä. Ehkä voin sitten parin kuukauden päästä palata näihin ajatuksiin ja poimia ideoita työpäivän jälkeisille illoille ja vapaapäiville.

---------------------

Kesällä haluaisin käydä Ruissalossa kävelemässä ja rannalla istuskelemassa - ehkä jopa pyöräillä sinne vähän paremmalla ajalla kuin muutama vuosi sitten. Haluaisin käydä Uittamossa uimassa ja kokeilla suppaamista. Haluaisin lenkkeillä, nauttia raikkaasta kesäilmasta ja paistatella päivää esimerkiksi piknikillä Samppalinnan puistossa. Haluaisin kokata illallisen ja syödä sen parvekkeella kynttilän valossa (haasteena siis parvekkeen laittaminen kuntoon). Haluaisin myös shoppailla ja kierrellä kirppareita ihan kaikessa rauhassa. Juoda aamukahvit auringon noustessa. Valokuvata paljon.    

IMG_7960

Haluaisin leipoa pavlovaa ja koristella sen rasiallisella tuoreita mansikoita (niitä täytyy kyllä ehdottomasti syödä enemmän ensi kesänä). Haluaisin kuumana kesäiltana istuskella Aurajoen rannassa (okei, päiväkin käy) ja katsella maailman menoa ja rantaa reunustavia valoja. Haluaisin myös käydä jossain Aurajoen rannalla olevassa kahvilassa ja/tai ravintolassa ja syödä ulkona. Haluaisin käydä Naantalissa, onhan se niin kiva kesäkaupunki. Voisi olla hauskaa käydä Ruisrockissa, jos työvuorot sen sallisivat, sillä aiemmin olen ollut festareilla vain töissä. Haluaisin lukea kirjoja (muitakin kuin koulujuttuja), pelailla pelejä (myös ulkopelejä) ja katsella leffoja ja sarjoja. Haluaisin käydä vesipuistossa tai ihan vaan uimahallissa. Editoida videoita. Syödä paljon jäätelöä.

Kesän aikana haluaisin käydä myös kotona Somerolla ja se varmasti toteutuukin, viettäähän pikkuveljeni heinäkuussa rippijuhlia. Pari viikkoa kesäkuusta menee myös Nizzan matkaan, joten pelkäksi työnteoksi kesä ei onneksi jää. Tässähän näitä haluamisia nyt oli ihan kerrakseen. Toivon mukaan keksin kesällä jotain uuttakin ja menen ihan vaan fiiliksen ja jaksamisen mukaan. Ehkä sitten syksyllä voin todeta, että jotain näistäkin jutuista tuli tehtyä! :)

------------------------

Ja nyt kouluhommien pariin, sillä kesään on vielä aikaa! Kivaa päivää kaikille ♥
  IMG_7939

5 kommenttia

 1. Susta on kyllä tullu kunnon reissaaja! :) Mä en oo Japanin jälkeen ees kaivannu ulkomaille. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin on :D no rahat ainakin säästyy kun ei ole reissailuhinkua... ^^'

   Poista
  2. Ei niitä taida olla alunperinkään niin paljoo, että vois lähtee mihinkään. >: D

   Poista
 2. ihania nää kuvat muuten! nyt vasta tulin selailee sun blogii koneelta ;-D kännykältä ei oikeen oo nähny mitään XD voi kesä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Se on vähä sellasta juu, ymmärrän... :D

   Poista

Copyright © BLUE ZONE
Design by Fearne