Lontoo: lähtölaskenta

22.3.2015

IMG_6650

Onpa hassua ajatella, että huomenna tähän aikaan olemme jo Lontoossa Gatwickin lentokentällä. Olen odotellut matkaa niin innokkaana, että olo on lähes epätodellinen. Huomennako näen Big Benin ja punaiset puhelinkopit? Huomennako jo seison keskellä ihmisvilinää suojellen reppuani taskuvarkailta, heh :D.

Odotan huomiaamuista lentokenttäfiilistä. Sitä tunnetta, kun pääsee keskelle matkafiilistä. Tunnetta, jolloin koko matka on vielä edessä päin. Neljän päivän matkalla täytyy kyllä ottaa irti joka sekunnista. Olen onnellinen, että tammikuussa saimme varattua tämän matkan. On ollut koko alkuvuosi aikaa googletella Lontoolaisia ravintoloita ja kahviloita ja tutustua tähän suurkaupunkiin.

Ensi viikolla minulta jää välistä liuta luentoja, joita sitten ilmeisesti luen kurssimme virallisella pääsiäisviikolla tämän viikon jälkeen. Ainoastaan ensimmäinen farmiksen välitentti voi hieman kärsiä tästä omasta vapaastani, mutta onneksi se onkin tehty lähinnä itsearviointitarkoitukseen, eikä siis vaikuta farmiksen loppuarvosanaan mitenkään!

Ensi viikolla koulu saa siis jäädä pimentoon, sillä luvassa on rutkasti brittiaksenttia (ja kankeaa yritystäni puhua englantia), ulkona syömistä (paljon pizzaa ja hampparia?), valokuvausta ja videokuvausta (toivottavasti ei lopu muistikorteilta tila kesken), shoppailua (pelkään rahojeni puolesta..) ja kävelemistä (parempi varmaan pistää rakkolaastarit jalkaan heti). Vielä kun saisin nitistettyä tämän orastavan flunssan, joka on piinaillut lähes koko alkuvuoden.    

Blogi hiljenee nyt hetkeksi, seuraavan kerran postailen luultavasti melko jäätävän kuvakaaoksen keskeltä. Piti ihan varautua ulkoisen kovalevyn ostolla... :D
    IMG_6641IMG_6639

1 kommentti

Copyright © BLUE ZONE
Design by Fearne