Kirppislöytö

18.3.2015

IMG_1496

Olen tähän asti ollut aika huono kiertelemään kirppiksillä tai ylipäänsä tekemään löytöjä sieltä, mutta onneni on selvästi kääntynyt. Edellisellä kirppisreissulla mukaani tarttui jo monta kertaa päivänvalon nähnyt musta pusakka, ja tällä kirppisreissulla mukaan tarttui kyllä oikea helmi: pitkä vaaleanruskea villakangastakki. Täytyy myöntää, että silmät melkein irtosivat päästäni, kun huomasin tämän kyseisen takin roikkumassa sen vaatepaljouden keskellä. Villaa ja kashmiria, pitkään haaveilemani takkimalli, lähes moitteeton ulkoasu - kaikki vain 15 euron päässä. Ryntäsin heti sovituskoppiin sitä sovittamaan, enkä meinannut uskoa, että se sopi päälleni kuin mittatilaustakki. Tapahtui varmasti elämäni nopein ostopäätös, jota en onneksi ole joutunut katumaan tippaakaan.

Takki on mukava päällä ja sen kanssa pystyy liikuttamaan käsiään vaivattomasti, mikä sopii minulle vallan hyvin. Se näyttää ihan kivalta myös auki, mikä tekee siitä hieman monikäyttöisemmän. Ja mikä tärkeintä, se lämmittää minua juuri sopivasti - ei tule kylmä aamulla kouluun pyöräillessä, vaikka yöllä olisi ollut pakkasta ja alla vain kauluspaita. Tämän takin aion kyllä napata mukaan myös Lontoon reissulle, joka muuten starttaa meeeelko pian. Jaiks.

Jos nyt miinuksia pitää etsiä, niin takin kaulus ei ole tismalleen sellainen, kuin olisin toivonut sen olevan. Tämä pulma ei kuitenkaan ole pulma laisinkaan, sillä harvoinpa käytän mitään takkia ilman kaulauivia. Joten, tällaisia kirppislöytöjä lisää kiitos!

P.S. Kiitos siskolle nopeahkosta kuvausreissusta ;)

IMG_6668 IMG_6648 IMG_6670 IMG_6669 IMG_6657

Lähetä kommentti

Copyright © BLUE ZONE
Design by Fearne