Lyhyehkö hiihtoloma

18.2.2015

IMG_0972

Tässä vielä loppu kuvasaldo toissa viikonlopun kuvailuista. Tänään minulla alkaa lyhyehkö kahden ja puolen päivän mittainen hiihtoloma. Tarkoituksena olisi viettää se kotona Somerolla, siellä kun ei viime aikoina ole oikein ehtinyt piipahtamaan. Ainakin ulkona aurinko paistelee lupaavasti. Toivon mukaan huomenna pääsisin pitkästä aikaa myös suksien päälle! Ihanaa loppupäivää kaikille!!

P.S. Postailin jokin aika sitten itseotetuista passikuvista, ja nyt voin kertoa, että ne todella menivät läpi! Passi tuli yllättävänkin nopeasti läheiselle R-kioskille. Enää ei siis tarvitse maksaa valokuvaamossa otetuista passikuvista. Säästötapa se tämänkin ;)

IMG_0965IMG_0935 IMG_0843 IMG_0919 IMG_0915 IMG_0906 IMG_0870 IMG_0825

4 kommenttia

 1. Hienoja kuvia ja vielä kohtisuoraan aurinkoa :) Miten olet saanut kuvattavan näkymään noin hyvin vaaleana, onko teillä ollut käytössä joku heijastava kangas tai salama yms :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Ei ole ollut käytössä salamaa eikä heijastavaa kangasta, mutta kuvien jälkikäsittelyllä voi tietenkin jonkin verran korostaa haluamiansa värejä ja kohteita :)

   Poista
 2. Onpas ihanan talvisia kuvia, tulee ihan disneyn piirretyt mieleen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Disneyn piirretyt ovat kyllä parhautta joten olen otettu :)

   Poista

Copyright © BLUE ZONE
Design by Fearne