"Erityisen hyvää huomenta!"

1.2.2015

IMG_0472

Arkiaamuisin aamurutiineihini kuuluu aamupala, jonka laittamiseen ja syömiseen kuluu noin kaksi minuuttia. Yleensä nappaan jääkaapista viilin ja syön sen sellaisenaan. Aamut eivät ole parasta aikaani, elämänhalu pilkistää usein vasta siinä vaiheessa kun kävelen kohti luentosalia. Suoritan aamurutiinini kohtuullisessa kiireessä, sillä nukun mieluummin hieman pitempään. En siis varsinaisesti ole aamuihmisiä.

Kiireetön aamu kunnollisella aamiaisella on kuitenkin aina silloin tällöin haaveissani. Puuroa olen normaalisti syönyt aamiaiseksi ensimmäiset 19 elinvuottani. Viime viikonloppuna jaksoin pitkästä aikaa keittää puuron ja kattaa pöydänkin muutamilla lisukkeilla. Päivä lähti kyllä käyntiin ihan erilailla kun kerrankin istuimme poikaystävän kanssa pöydän ääreen ja söimme aamiaisen rauhassa rupatellen. Puurokin maistui jotenkin erityisen hyvältä.  Yleensä syön puurot (ja vähän muutkin ruuat) ihan sellaisenaan, mutta nyt olen tainnut myydä sieluni kotitekoiselle omenahillolle puuronpäällislisukkeena (kiitos tästä kuuluu poikaystäväni vanhemmille!). Fazer on kyllä onnistunut markkinoimaan puuronsa loistavasti, sillä viime kauppareissulla sitä tuli ostettua ihan vain houkuttelevan mainoslauseensa (huomaa tekstin otsikko) ja ulkoasunsa perusteella. Joskus kannattaa olla mainoksen uhri!

Nyt kun puuroa on tullut keiteltyä muutama päivä putkeen, täytyy taas todeta, ettei se ne niin hidasta ja hankalaa ollutkaan - ainakaan jos kattila odottaa aamuisin puhtaana. Luulen, että tästä lähtien sitä tulee keiteltyä vähän useamminkin!

Blogini sadas postaus oli siis oodi puurolle... Tästä on hyvä jatkaa eteen(ja ylös) päin :D

IMG_0479 IMG_0473 IMG_0471

2 kommenttia

  1. Voi äh, mikä kateus noista kuvista. Ihan uskomattoman ihania kaikkine väreineen ja mustavalkosuuksineen. Mulla on joku erityinen heikkous just hienoihin kattauskuviin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, voi kiitos! :D Itsekin kyllä tykkään katsella kattauskuvia, harmi vaan että ihan liian harvoin se pöytä oikeesti tulee katettua kivasti..

      Poista

Copyright © BLUE ZONE
Design by Fearne