Alkuvuoden lempparijuttuja

27.2.2015

IMG_1017

Ostan lehtiä todella harvoin, mutta tämä kuvissa näkyvä Elle ei onneksi ollut hukkaostos! Huomaan, että olen alkanut lämmetä muotilehdille. Vaikken itse mikään järisyttävän muodikas pukeutuja olekaan, niin vaatejuttuja on nykyään oikeasti kiva katsella. Hieman masentavaahan se tosin on, kun useimmat lehdissä esitellyt vaatteet maksavat monia satoja euroja... Kuka niitä oikeasti ostaa?!?

Aiemmassa postauksessa hehkuttamani kaurapuuro omenahillolla on tullut jäädäkseen! Hyvää, nopeaa ja helppoa - ainakin silloin jos liikenteeseen ei tarvitse lähteä minuuttiaikataululla.

IMG_1031

Aamukahvi ♥ Uuden Moccamasterin myötä (kiitos iskä!!) kahvia tulee juotua vähintään yksi kuppi aamuisin. Nykyään se menee jopa ihan mustana. Enpä olisi tätä vielä vähän aikaa sitten uskonut...

IMG_1011

Harvemmin käytän rahoja limsoihin tai tällaisiin vitamiinivesien kaltaisiin juomiin. Tämä kyseinen pullo on kuitenkin ostohetken jälkeen kulkenut repussa mukana lähes joka päivä, sillä vesipullon virkaa se toimittaa aivan mahtavasti. Erityisesti pidän siitä, että pullon suuaukko on tavallista isompi. Vettä tulee juotua paljon enemmän, kun pullo kulkee mukana päivän aikana.

IMG_1036

Huulirasvat ovat yksi tämän vuoden villityksistäni. Ennen niitä harvemmin käytin, sillä en kokenut huulieni rohtuvan häiritsevästi. Nykyään taas huulirasvaa tulee käytettyä ihan päivittäin. Asiaan on varmasti vaikuttanut se, että sain kokoelman Baby lipsejä joululahjaksi, sekä se, että niistä kolmessa on värjäävä ominaisuus. Eivät tahmaannu päivän aikana samalla tavalla kuin huulipunat. Tai sitten huulissani on jokin huulipunaa vastusteleva ominaisuus.

IMG_1042

♥ Uudet kirjat! Olen ihan superkiitollinen ystävälleni esimerkiksi yhdestä alla olevasta. Olen ihan liian laiska raahautumaan kirjastoon, enkä kirjakaupassa käyskennellessäni osaa päättä, mitä ostaisin. Olen lukenut näitä kirjoja ihan pikkuhiljaa. Jotenkin nautin siitä tunteesta, kun tiedän niiden vielä odottavan lukemistaan.

IMG_1047

Passin uusiminen oli tämän kevään  to do - listojen ykkönen, ja nyt se on hommattu. Makkarissa otetut passikuvatkin läpäisivät seulan! Eikun matkustelemaan.. :--D

IMG_1051

Olen ollut huono tuoksujen käyttäjä, mutta tämä on nyt historiaa. Kiitos kuuluu äidille ♥

IMG_1054

Tällaista materianpalvontaa kuuluu siis alkuvuoden saldoon! xD

P.S. Paton tentti ohi, mikä meinaa sitä, että edessä on - VAPAA VIIKONLOPPU!!! ♥

Lähetä kommentti

Copyright © BLUE ZONE
Design by Fearne