Aktiivipäivä

21.11.2014

IMG_1256

Olen iloinen omasta aktiivipäivästäni. Siskoni saapui luokseni Turkuun heti aamusta ja siitähän se vipellys alkoikin. Etsimme parkkipaikkoja, kävelimme, kiersimme kauppoja ja mietiskelimme joululahjoja. Kävelimme vähän lisää, pikaruokailimme hesessä, kävimme leffassa ja välissä kävin myös piikitettävänä (influenssarokote, check). Myöhemmin illalla oli luvassa vielä jouluherkkuja laatikoista torttuihin sekä rentoutumista telkkarin äärellä.

Päivästä ei kyllä naurua ja kommelluksia puuttunut. Tarkoituksenani oli ikuistaa hetket myös kuviin, jonka takia kannoinkin koko päivän uskollisesti kameralaukkuani mukana, mutta turhaan. Yhtä poikkeusta lukuunottamatta en jaksanut kaivaa kameraani kertaakaan esille. Inspiraatio kuvien ottamiseen jotenkin puuttui, sillä halusin viettää päivän spontaanisti ilman suurempia suunnitelmia tai säätöjä joita kuvaaminen voisi aiheuttaa :D Joskus käy näinkin!

Voisin sanoa, että päivä oli erittäin onnistunut: saimme nimittäin siskon kanssa kaikki joululahjat hommattua. Tätä ei ole varmaan koskaan ennen tapahtunut näin aikaisin, joten olen vieläkin vähän ihmeissäni asiasta. Tulee vaan mieleen fiiliksiä aikaisemmilta jouluilta kun vielä päivää ennen aattoa metsästän viimeisiä ostoksia...hrr.

Noh, tämä päivä on tullutkin sitten tähän mennessä vietettyä ihan rauhassa viltteihin kääriytyneenä. Aktiivipäivistä on palauduttava - sen sanovat varmaan myös siskoni jalat (joskus korkkarit vaan kannattaa vaihtaa tennareihin), heh. Kiitos vielä päivästä sisko!♥  

IMG_1272 IMG_1270 IMG_1268 IMG_1293 IMG_1285 IMG_1323 IMG_1339 IMG_1350IMG_1308

2 kommenttia

  1. Uu nää kuvat on tosi onnistuneita!! :) molemmat siis onnistui tehtävissään ;D oli ihana päivä <3 joku toinen kerta taa uudestaan :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No todellakin! ^^ ja kiitos tosiaan kuvien ottamisesta<3

      Poista

Copyright © BLUE ZONE
Design by Fearne