KORFU

5.7.2014

Takana on nyt viikon unohtumaton loma Korfulla. Kaikkea mitä siltä lomalta hain, myös sain. Oli lämpöä, merta, hyvää ruokaa, upeita maisemia ja loistoseuraa. Lähdön koittaessa mieli oli hieman haikea - siinäkö se nyt oli. Toisaalta oli myös mukava palata takaisin kotiin omien arkisten rutiinien pariin. Kotiinpaluuta saattoi kyllä helpotta myös nälkäinen poikaystävä, joka päätti heti aamuneljältä loihtia samanlaista pizzaa, johon hotellimme ravintolassa ihastuimme.

Ihanana muistona reissusta jäi käteen reilu 1000 kuvaa joiden kimppuun olenkin tänään jo iskenyt. Seuraavissa kuvissa on hieman tunnelmia matkapäivältämme.
IMG_7648 IMG_7652 IMG_7655 IMG_7659 IMG_7665 IMG_7676 IMG_7681 IMG_7685 IMG_7695

Matkapäivämme sujui jouhevasti; löysimme lentoparkkiin ja terminaaliin ongelmitta ja ehdimme ennen lennon lähtöä istuskella kahvilassakin jonkin aikaa. Lento Helsinki-Vantaan lentokentältä Korfulle kesti noin kolme ja puoli tuntia, joten saavuimme saarelle juuri auringonlaskun aikaan. Korfun lentokentällä saimmekin sitten hetken ihmetellä ruumalaukkujen saapumista ja lopulta odottelimme bussin lähtöä (lue: brittien saapumista bussiin) reilun tunnin. Tämä bussimatka oli ehkä reissun kovin koettelemus, mikä varmasti kertoo siitä, että loma sujui oikein mukavasti :D Tosiaan, bussin ilmastointi toimi tarpeisiin nähden jopa liiankin hyvin, joten siinä sitten hytisin pari tuntia ja nälkäisenä toivoin vain, että kohteessa ravintolat eivät ehtisi sulkemaan oviaan ennen saapumistamme. Puolen yön jälkeen bussi viimein pysähtyi hotellimme Little Princen eteen ja pääsimme viemään tavaroita huoneeseen. Illan kruunasi mehevä souvlaki annos ja lyhyt kiertely kylämme kaduilla kovan tuulen tuivertaessa. Siihen nähden, että takana olivat vain alle neljän tunnen yöunet, pitkä päivä sujui hyvin ja nukkumaan mennessä toivoin vain, että seuraavana päivänä saisin vihdoinkin kokea sitä kauan odotettua lämmintä kesää!

Lähetä kommentti

Copyright © BLUE ZONE
Design by Fearne